شرط ادامه فعالیت پردیس‌های دانشگاهی از زبان وزیر علوم

وزیر علوم در دهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: ادامه فعالیت پردیس‌های دانشگاهی منوط به ارزیابی عملکرد آنها توسط هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها در جهت تحقق اهداف آموزش عالی است.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی،در این جلسه ضمن تشکر از گزارش مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، درباره پردیس‌های دانشگاه‌های دولتی، خواستار تطبیق عملکرد پردیس‌ها با ضوابط و مقررات و بررسی میزان تحقق اهداف آنها توسط مرکز نظارت شد.

وی، با بیان اینکه هر گسترشی در آموزش عالی باید محدود به تأمین شاخص‌های کیفی شود، ادامه فعالیت پردیس‌های دانشگاهی را منوط به ارزیابی عملکرد آنها توسط هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها در جهت تحقق اهداف آموزش عالی عنوان کرد و از مرکز نظارت خواست تا شاخص‌های ارزیابی پردیس‌ها را تعیین و در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهد.

وزیر علوم، با بیان اینکه وجود دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی باکیفیت نیز بخشی از راهبرد آموزش عالی در آینده است، تأکید کرد: باید تلاش کرد با نظارت و ارزیابی‌هایی که شکل گرفته است، دانشگاه‌ها و مؤسسات غیردولتی به لحاظ کیفیت ارتقاء یابند و نباید دولت با افزایش دوره‌ها و ظرفیت‌ها در پردیس‌های دانشگاه‌های دولتی به عنوان رقیب آنها وارد شود.

دکتر زکائی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف نیز طی سخنانی در این جلسه با اشاره به اینکه در زمان تأسیس تعدادی از پردیس‌های دانشگاهی به ضوابط تأسیس توجه کامل نشده است، گفت: این موضوع یکی از دلایل عدم تحقق برخی اهداف شکل‌گیری پردیس‌هاست.

در ادامه دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، ضمن ارائه گزارشی از رعایت ضوابط تأسیس و اداره پردیس‌های دانشگاه تهران، آمادگی دانشگاه تهران را برای ارزیابی پردیس‌های این دانشگاه توسط مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با محوریت بررسی وضعیت پردیس‌های دانشگاه‌های دولتی با حضور وزیر علوم و جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها و صاحب‌نظران برگزار شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ دی ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98101410155
  • خبرنگار :