به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان، تیمور باقری اظهار داشت: با توجه به اینکه قرار گرفتن مدارس در کنار جادهها سلامت عبور و مرور کودکان و دانشآموزان را تهدید میکند این اداره کل در زمینه ایمن سازی مدارس حساسیت ویژهای دارد.
وی هدف از اجرای این طرح را بالا بردن ضریب ایمنی عبور و مرور دانش آموزان عنوان کرد و یادآور شد: اولویتها برای اجرای طرحهای ایمن سازی مدارس بر اساس مواردی همچون میزان تردد در جاده، فاصله مدرسه از آن، تعداد دانش آموزان و مخاطرات احتمالی از قبیل سرعت غیر مجاز در محورهای مواصلاتی تعیین میشود.
معاون حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه طرح ایمن سازی مدارس همه ساله در دو بخش نرم افزاری و فیزیکی اجرا میشود، افزود: در بخش نرم افزاری که از سال 85 در استان مورد توجه این اداره کل قرار گرفته است، آموزش مفاهیم ترافیک، اهدای تجهیزات ایمنی نظیر نوشت افزار، کیف حاوی پیامهای ایمنی ترافیکی، کتاب های آموزشی، نوشت افزار با پیام های ایمنی و بازی های آموزشی و در بخش فیزیکی نصب تابلو های راهنمایی و رانندگی و علایم افقی و عمودی شامل چراغ خطر و خط کشی عابر پیاده همه ساله عملیاتی میشود.
باقری به اثر بخشی اجرای این طرح نیز اشاره کرد و گفت: با اجرای موفقیت آمیز طرح یاد شده در مدارس حاشیه راههای استان طی سالهای گذشته، تعداد تصادفات در مناطق تحت پوشش طرح در رده های مختلف سنی دانش آموزان کاهش قابل توجه ای یافته است.
وی با بیان اینکه توجه به نکات ایمنی و رعایت مقررات و قوانین رانندگی می تواند از تصادفات جاده ای جلوگیری کند، افزود: طرح ایمن سازی فیزیکی مدارس سیستان و بلوچستان امسال توسط این اداره کل در 35 باب مدرسه و با هزینه اعتباری معادل هشت میلیارد و 750 میلیون ریال درحال اجراست.
انتهای پیام