سرهنگمحمد معصومی در گفتوگو با ایسنا، اعلام کرد: در چند روز گذشته ۱۳۱۶ قطعه مرغ زنده قاچاق به وزن ۳۲۰۰ کیلوگرم کشف و ضبط شده که ارزش ریالی این محموله قاچاق ۳۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
وی در ادامه از تلاش های شبانه روزی مأموران نیروی انتظامی تویسرکان در دستگیری قاچاقچیان و سارقان خبر داد و اظهار کرد: به منظور پاکسازی نقاط آلود شهرستان، در یک عملیات پلیسی، مأموران نیروی انتظامی، شناسایی و دستگیری یک مواد فروش را در دستور کار خود قرار دادند و تحقیقات خود را آغاز کردند.
معصومی ادامه داد: پس از هماهنگی های لازم با مقام قضایی، متهم دستگیر و علاوه بر مقدار یک کیلو گرم گراس، ۸۵ سانت هروئین، ۳۳ عدد قرص متادون و دو گرم شیشه از خانه باغی او کشف و ضبط و متهم به مراجع قانونی تحویل داده شد.
وی در پایان از دستگیری دو سارق حرفه ای و سابقه دار و کشف ۱۴ فقره سرقت توسط آنان خبر داد و یادآور شد: در این زمینه شخص مالخری هم که اموال مسروقه را خریداری می کرده، شناسایی شده و به زودی او نیز دستگیر می شود.
انتهای پیام