به گزارش ایسنا، از آنجا که پاسخگویی به نیازهای مراقبتی سالمندان و معلولین در خانوادهها بصورت غیرحرفهای و بدون دانش پایه منجر به افزایش بارمراقبتی، افزایش هزینههای مراقبتی و کاهش کیفیت زندگی شده و خسارتهای جبران ناپذیری به مراقبین و همچنین بیماران و سالمندان وارد میکند، لذا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف ساماندهی خدمات مراقبت از بیماران و سالمندان که توسط مراقبین غیررسمی(همسر، مادران، فرزندان و...) ارائه میگردد اقدام به آموزش و ارتقای آگاهیهای آنان نموده است.
با توجه به اهمیت موضوع، دوره آموزشی اصول و فنون مراقبت در منزل به عنوان پیش درآمدی بر آموزش رسمی(پودمان علمی کاربردی مراقب بیمار و مراقبت از سالمند) به مدت ۴۰ ساعت در نظر گرفته شده است.
بر اساس این گزارش، دوره آموزشی اصول و فنون مراقبت در منزل با هدف شناخت نیازهای جسمی، روانی، معنوی و اجتماعی بیماران و سالمندان از ابتدای دی ماه آغاز شده و تا ۸ اسفند با سرفصلهای آشنایی با اصول و فنون مراقبتهای عمومی از بیماران، سالمندان وابسته و آسیبپذیر و آشنایی با ابزار و وسایل مرتبط با بیماران برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، شرکتکنندگان بعد از پایان این دوره آموزشی با کسب نمره قبولی در آزمون ورودی میتوانند در پودمانهای مراقب بیمار و مراقب سالمند شرکت کنند.
انتهای پیام