بهروز اسودی در حاشیه بازدید از معادن گچ حومه سمنان اظهار کرد: در حدود ۸۴ معدن سنگ گچ در استان فعالیت میکنند که سالانه حدود ۱۰ میلیون تن از این محصول از این معادن استخراج میشود.
وی تصریح کرد: استان سمنان دارای رتبه اول کشوری از نظر وجود تولید گچ، نمک، سلستین و زئولیت، رتبه دوم کشوری درتولید سولفات سدیم و رتبه سوم کشوری درتولید ذغال سنگ وکرومیت را در اختیار دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اضافه کرد: این استان از ذخایر غنی و متنوع معدنی از قبیل معادن گچ، سولفات سدیم، سنگ آهک، سنگ لاشه، گرانیت، مرمریت، سنگ آهن، نمک، بوکسیت، سلستین، زئولیت، ذغال سنگ ، باریت، طلا، مس، کائولن، کرومیت،روی،فلورین و... برخوردار است.
اسودی با اشاره به توانمندی های بالقوه و بالفعل معدنی در استان افزود: اکثر تولیدات معدنی استان از خانواده مواد معدنی طبقه یک است که از نظر وزنی سنگین هستند ولی ارزش اقتصادی بالایی ندارند و این امر یکی از علل عدم تاثیر مورد انتظار گردش مالی بخش معدن نسبت به گردش مالی کل استان است.
وی ادامه داد: برای قرار دادن بخش معدن استان در جایگاه واقعی اش ، باید سیاست گذاری و اقداماتی در حوزه اکتشافات، استخراج، کانه آرایی و فرآوری از قبیل تغییر رویکرد معدنکاری، استفاده از خدمات استارت آپ های فعال، معرفی، بومی سازی و ترویج روشهای فرآوری مواد معدنی و ایجاد امکانات زیربنایی اولیه در مناطق مستعد انجام داد تا سمت و سوی فعالیت های معدنی تغییر داده شود.
انتهای پیام