ثبت یازدهمین تورم منفی عربستان

شاخص بهای مصرف کننده در عربستان برای یازدهمین ماه متوالی منفی ماند.

به گزارش ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، متوسط شاخص بهای مصرف‌کننده در بزرگ ترین اقتصاد جهان عرب تا پایان ماه نوامبر به منفی ۰.۲ درصد رسید که ۰.۱ درصد بیشتر از رقم بازه مشابه منتهی به ماه قبل و یازدهمین تورم متوالی منفی این کشور بوده است.

در بین بخش های مختلف، بیشترین تورم مربوط به بخش رستوران و هتلداری با ۲.۴ درصد بوده است و پس از این بخش، غذا و نوشیدنی با ۱.۱ درصد و حمل و نقل با ۰.۹ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم مربوط به لوازم منزل با منفی ۳.۸ درصد بوده است و پس از این بخش، ارتباطات با منفی ۰.۴ درصد و لباس با ۰.۸ درصد قرار دارند.

بر مبنای ماهانه، نرخ تورم عربستان در ماه نوامبر منفی ۰.۱ درصد اندازه گیری شده است که نسبت به ماه قبل ۰.۳ درصد کاهش پیدا کرده است. متوسط نرخ تورم عربستان در بازه زمانی ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۹ معادل ۲.۴۶ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به ژوئیه ۲۰۰۸ با ۱۱.۱ درصد و کمترین تورم ثبت شده مربوط به فوریه ۲۰۱۹ با منفی ۲.۲ درصد بوده است.

از سوی دیگر متوسط تورم در دوازده ماه منتهی به نوامبر در دیگر کشور عربی یعنی کویت به ۱.۶ درصد افزایش یافت که ۰.۱ درصد بیشتر از تورم ثبت شده در بازه مشابه منتهی به ماه قبل بوده است.

در بین بخش های مختلف، بیشترین تورم مربوط به بخش حمل و نقل با ۴.۴ درصد بوده است و پس از این بخش، آموزش با ۳.۹ درصد و فرهنگ و آموزش با ۳.۳ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم مربوط به لوازم منزل با منفی ۰.۹ درصد بوده است. 

بر مبنای ماهانه، نرخ تورم کویت در ماه نوامبر صفر درصد اندازه گیری شده است که نسبت به ماه قبل تغییری پیدا نکرده است. متوسط نرخ تورم کویت در بازه زمانی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ معادل ۲.۸۲ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به اوت ۲۰۰۸ با ۱۱.۷ درصد و کمترین تورم ثبت شده مربوط به آوریل ۱۹۹۸ با منفی ۱.۱۵ درصد بوده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98100201358
  • خبرنگار : 71600