به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۱۵ سنت یا ۰.۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۶۵ دلار و ۹۹ سنت در هر بشکه رسید.
بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱۵ سنت یا ۰.۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۶۰ دلار و ۲۹ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص قیمت هفته گذشته برای سومین هفته متوالی رشد کردند.
فاز اول توافق تجاری آمریکا و چین اوایل دسامبر اعلام شد تا به ماهها جنگ تعرفهای میان بزرگترین اقتصادها و مصرف کنندگان نفت جهان پایان دهد. پیش از این توافق، نگرانیها نسبت به پیامدهای اقتصادی مناقشه بزرگترین اقتصادهای جهانی، بازارهای نفت را فراگرفته بود. تحت این توافق که قرار است اوایل ژانویه امضا شود، واشنگتن بعضی از تعرفهها روی کالاهای چینی را در قبال خرید ۲۰۰ میلیارد دلار محصولات کشاورزی، تولیدی و انرژی آمریکایی توسط چین در دو سال آینده، کاهش میدهد.
دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا اوایل هفته جاری در مراسمی در فلوریدا گفت: ما در زمینه توافق تجاری به یک موفقیت دست پیدا کردیم و آن را به زودی امضا خواهیم کرد.
کاهش تنشها اعتماد تجاری را بهبود بخشیده و دورنمای رشد اقتصادی و تقاضا برای انرژی را روشن کرده است. به گفته استفن اینس، استراتژیست ارشد بازار در شرکت "اکسی تریدر"، قیمتهای نفت همچنان از تحولات مثبت پیرامون تجارت آمریکا و چین سود می برند. در شرایطی که دورنمای اقتصاد کلان نسبت به مدت مشابه سال گذشته سازندهتر شده است، نفت از نظر عوامل بنیادین و همچنین اعتماد تجاری پشتیبانی شده است.
شرکتهای حفاری آمریکایی با پیش بینی بالا رفتن قیمتهای نفت، شمار دکلهای حفاری را به میزان چشمگیری افزایش دادند. طبق گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، شمار دکلهای حفاری نفت فعال آمریکا در هفته گذشته ۱۸ حلقه افزایش یافت و به ۶۸۵ حلقه رسید که دومین افزایش هفتگی متوالی و بزرگترین افزایش هفتگی از فوریه سال ۲۰۱۸ بود. شمار دکلهای حفاری نفت و گاز با ۱۴ حلقه افزایش، به ۸۱۳ حلقه رسید.
بر اساس گزارش رویترز، آماری که روز جمعه منتشر شد نشان داد رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه سوم بالا رفته است و به نظر میرسد روند توسعه اقتصادی تحت تاثیر شرایط مطلوب بازار کار آهنگ ملایم خود را در روزهای پایانی سال حفظ کرده است.
بسیاری از سرمایه گذاران در روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ به تعطیلات رفته اند و حجم معاملات اندک است و جریان نقدینگی اندک، نوسانات قیمت را برجسته میکند.
انتهای پیام