به گزارش «باشگاه دانشجویان» ایسنا، در این جلسه حجتالاسلام برمایی به طرح موضوعات درباره جلسه خواستگاری و توضیح آداب گفتوگو و سوال و جواب در مراسم خواستگاری پرداخت و خاطرنشان کرد: جلسه خواستگاری به دلیل جایگاه بینشی و شناختی که بین طرفین ایجاد میکند بسیار حائز اهمیت است و در این جلسه حد و مرزهای شرعی و اجتماعی باید رعایت شود و حریمهای خصوصی نباید مورد تعرض قرار گیرد.
وی گفت: صداقت در گفتار، خوب گوش دادن به صحبتهای طرف مقابل، پرهیز از پراکنده گویی و بهویژه پرسیدن سوالات مصداقی از جمله مواردی است که هنگام جلسه خواستگاری باید مدنظر قرار گیرد.
حجت الاسلام برمایی، پرداختن به موضوعات کلی از قبیل مسائل مالی، ارزشهای خانوادگی، روابط خانوادگی، ارتباطات اجتماعی را نیز از جمله موضوعات گفت و گو در جلسه خواستگاری دانست و بیان کرد که هر کدام با ظرافتهای خاص خود می بایست طرح گردد و ترتیب و نحوه طرح برخی از آن ها در جلسات چندگانه خواستگاری حائز اهمیت هست.
برمایی در پایان جلسه به تحلیل تست روانسنجی MBTI پرداخت و با توجه به نتایج تست mbti دانشجویان، به صورت کارگاهی به ویژگیهای رفتاری برخی از دانشجویان به طور نمونه اشاره کرد.
سید علی محمدپور، سرپرست معاونت فرهنگی واحد دانشگاه امیرکبیر با اعلام خبر برگزاری جلسه پنجم کارگاه افزود: جلسه پنجم و پایانی این کارگاه با موضوع شبیه سازی جلسه خواستگاری با حضور والدین دانشجویان، روز دوشنبه دوم دی ماه، در ساعت ۱۵ در سالن آمفی تئاتر مولانا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
انتهای پیام