قاسم ساعدی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت شهرهای استان خوزستان پس از بارشهای چند روز اخیر، بیان کرد: بحث تجمع آب در شهرستانهای استان خوزستان به خصوص در اهواز، دشت آزادگان، آبادان و شادگان به دنبال بارشهای سنگین چند روز اخیر از مهمترین مسائل است.
وی در ادامه اظهار کرد: فرسودگی شبکه فاضلاب در سطح استان و نشستهای متعدد در بخشهای مختلف صفوف شبکه فاضلاب و از سوی دیگر بالا آمدن آب رودخانههای کارون و کرخه که از وسط شهرهای اهواز و دشت آزادگان عبور می کند، باعث تجمع آب در سطح شهرها شده است. شرکت آب و فاضلاب کشور و وزارت نیرو قرار بود اعتباراتی ویژه برای تعمیر و ترمیم شبکه فاضلاب اختصاص دهد اما صرفا در حد نوشته باقی ماند.
نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس تصریح کرد: تا به امروز آب همچنان در برخی از نقاط شهر اهواز باقی مانده و همچنان برخی از خیابانها در آب شناور هستند. علاوه بر مشکلات ایجاد شده برای تردد مردم ما نگران زیرساختهای شهری نیز هستیم. زمانی که بیش از یک روز آب در سطح خیابانها شناور باشد، زیرساختهای شهری نظیر آسفالت خیابانها نیز دچار آسیب می شود. این مسئله باعث میشود خسارت وارده به دولت مضاعف شود.
وی در ادامه تاکید کرد: انتظار داریم وزیر کشور به سازمان شهرداریها ماموریت دهد تا اعتبارات ویژه برای هدایت آبهای سطحی به خصوص در شهرهای سوسنگرد، اهواز، شادگان، آبادان و خرمشهر در نظر گرفته و به صورت جدی هدایت آبهای سطحی در اولویت قرار گیرد. با احداث جوبهای روباز می توان آبهای سطحی را هدایت کرد.
ساعدی در ادامه با اشاره به لزوم انجام اقدامات عملی بیان کرد: متاسفانه بعضا شاهد هستیم که هر وقت بحرانی صورت می گیرد مسئولان از راهکارهای پیشگیری آن صحبت کرده اما پس از بحران اجرایی کردن راهکارها و قول هایی که داده اند را فراموش می کنند.
وی افزود: بنده دیشب شخصا از اهواز بازدید کردم و وضعیت مردم اسفناک است همچنان برخی از محلات در مرکز شهر اهواز و حتی محلاتی که دارای بافت جدیدی هستند در آب شناور است. تا حالا چندین بار با وزیر نیرو و معاونت آب و فاضلاب ایشان در خصوص مسئله فاضلاب صحبت کردیم و قرار بود چندین پروژه برای اصلاح شبکه فاضلاب اجرایی شود اما صرفا در حد قول و قرار باقی ماند.
ساعدی در پایان افزود: مسئولان باید در بین مردم حاضر شوند و به آنان پاسخگو باشند. بی توجهی به شبکه فاضلاب باعث می شود تا خسارت بیشتری به دولت وارد شود. امیدواریم استاندار، وزیر نیرو، وزیر کشور و رئیس جمهور کارگروهی تشکیل داده و مسئولیتها را از یکدیگر تفکیک کنند و هرچه سریعتر آبهای سطحی ساماندهی شود.
انتهای پیام