به گزارش ایسنا، دکترمجید منعمزاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این مجموعه شامل دو دستگاه اکسیژنساز و ازنساز ساخت کشور آمریکاست که به دلیل خرابی حدود ۱۸ ماه بهدلیل تحریمهای ناعادلانه و قیمت بسیار بالا برای خرید و یا تعویض این قطعه دچار مشکل و بلااستفاده بود.
وی با بیان اینکه در زمان خرابی این دستگاه، تصفیه آب با کلر انجام میشد، خاطرنشان کرد: با توجه به گرانی این ماده از یک طرف و عوارض جانبی برای استفادهکنندگان از استخر، راهاندازی مجدد این سیستم توسط این محققان علاوه بر صرفهجویی مالی قابل ملاحظه، عوارض ناشی از استفاده از کلر به تنهایی را تا حد بسیار بالایی کاهش داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کاشان با قدردانی از دکتر مهرداد مرادی رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و دانشجویان مجری طرح افزود: جای بسی خوشحالی است که جوانان در کنار آموزش، کارهای پژوهشی و علمی را نیز انجام میدهند.
وی یادآور شد: با پیشنهاد سعید حلاجباشی مدیر تربیت بدنی و پیگیری دکتر مرادی عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان و با همت سه نفر از دانشجویان و فارغالتحصیلان پژوهشکده علوم و فناوری نانو حامد بنایی فرد، رضا محصل و اکبر تکری و با صرف هزینه بسیار ناچیز این دستگاه احیا و به بازدهی مطلوب رسید و در حال استفاده است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، این دانشجویان هم اکنون تحت عنوان یک گروه در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان مستقر هستند.
انتهای پیام