به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ایمن یاب، نتیجه اولیه و مستقیم این آلودگیها، بیماریهای تنفسی و ریوی و افزایش آمار ابتلا به انواع سرطان میباشد. در روزهای سرد سال و با بروز پدیده وارونگی، هوای آلوده به سطوح بالاتر نمیرود و مانند کلاهی بر سر شهر مانده و بازهم مشکلات تنفسی و زیستمحیطی بیشتر و بیشتر میشود.
در این شرایط، تنها گزینه موجود برای شهروندان استفاده از ماسک تنفسی است تا بلکه بتوانند هوایی پاکتر و سالمتر به ریهها برسانند؛ اما چه نوعی ماسکی و با چه مشخصاتی؟ آیا ماسکهای شیمیایی جنگی که تمام صورت را میپوشانند برای این منظور مناسباند؟ آیا امکان استفاده از این نوع ماسکها در سطح شهر و در انظار پرسشگر مردم کوچه و بازار وجود دارد؟
بهطور خلاصه بهترین و موجهترین گزینه برای این منظور، ماسک سوپاپ دار یا بهاصطلاح برخی کاربران ماسک فیلتر دار است که هم کوچک و کمحجم است و هم کاربری سادهای دارد. این محصول صرفاً برای تصفیه ذرات ریز معلق در هوا و ریز گردها طراحی شده است. جهت مشخص کردن توان فیلتراسیون، آنها را با پارامتری تحت عنوان Filtering Facepiece یا FFP میسنجند و مشخصاً با FFP۱ یا FFP۲ یا FFP۳.
در این راستا و جهت روشنسازی کلیتر و دقیقتر مطلب، یادداشتی تحت عنوان ماسک مناسب آلودگی هوا در وبلاگ فروشگاه ایمن یاب منتشر کردهایم که بهتفصیل به تشریح انواع ماسکهای تنفسی و تفاوتهای موجود میپردازد. در ادامه از شما دعوت میکنیم که این مطلب را مطالعه بفرمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی