بنیادی: نباید در رفتارهایمان پرخاش وجود داشته باشد

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیره و ویژگی‌های شخصی شهید سید حسن مدرس گفت: مدرس می‌گفت آرزو دارم روزی برسد که مجلس شورا اعلام انتخابات کند و هیچ شرطی برای نامزدها معین نشود. انتخاب کنندگان خودشان بدانند چه کسی را انتخاب می‌کنند.

به گزارش ایسنا، بهروز بنیادی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی  در نطق میان دستور با اشاره به دهم آذر و همزمانی این روز با روز شهید مدرس گفت: مدرس فردی خودساخته و سختی کشیده بود. او نازپرورده نبود و با کارگری به مدارج بالای دانش و تقوا در محضر بزرگان نایل شده بود چند درصد از ما هم طعم محرومیت را چشیده‌ایم و هم محضر بزرگان را درک کرده‌ایم؟ متاسفانه هرازچندگاهی تقلبی بودن مدرک تحصیلی یکی از مسوولان افشا می‌شود.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی های اخلاقی شهید مدرس گفت: مدرس می‌گوید که در دوران حضورش در مجلس به هیچ فردی توهین نکرده است. اگر مدرس الگوی ما باشد، نباید در رفتارهایمان پرخاش وجود داشته باشد. نباید شاهد متهم کردن مخالفان فکری خود به جاسوسی، وابستگی به خارجی‌ها و توهین به یکدیگر باشیم. این رفتارها خلاف شأن مجلس است.

بنیادی با اشاره به ویژگی "تاب آوردن نظر مخالف" در مورد شخصیت شهید مدرس گفت: او اختلاف نظرها را می‌پذیرفت. امروز هر نماینده‌ای می‌تواند مبنی بر آن چه تشخیص می‌دهد حرف بزند. اگر کسی با او مخالف است او هم سخنش را بگوید اما این اظهارنظرها نباید با ترک ادب همراه باشد. مدرس قلبا نماینده مردم بود. در این روزگار متاسفانه بعضی نه نماینده مردم بلکه نماینده منافع خود هستند. بررسی سیره مدرس نشان می‌دهد که او نماینده مردم در حکومت بود نه نماینده حکومت در میان مردم. او گوش به فرمان موکل‌های خود بود و برای خوش آمد و بد آمد منتسبان قدرت رای نمی‌داد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به "ساده زیستی در شخصیت شهید مدرس" اظهار کرد: مدرس قبل و بعد از کسوت نمایندگی در حد مردم متوسط و پایین تر از آنها بود. مشهور است که لباس او از کرباسی بود که می‌گفت چون تولید داخل است آن را می‌پوشم. برازنده نیست که نماینده مجلس با استفاده از جایگاهش در پی رفع حوایج خود باشد. و آن گاه برای سرپوشش گذاشتن بر اعمال خود، از شعارها و آرمان‌های شهدا استفاده کند.

بنیادی با استناد به نامه مدرس به احمدشاه قاجار گفت: می‌نویسد خدا به من دو چیز نداده است اول ترس و دوم طمع  هر کس با مسائل ملی و مذهبی با من باشد، با او هستم. در غیر این صورت هرگز! می‌گویند هیچ وزیری نبود که مدرس از او تقاضایی داشته باشد. کدام یک از ما دارای چنین خصلت‌هایی هستیم؟

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با استناد به سخنان مدرس در مورد انتخابات اظهار کرد: مدرس می‌گفت آرزو دارم روزی برسد که مجلس شورا به ملت اعلام انتخابات کند و در این انتخابات هیچ شرطی معین نشود. انتخاب کنندگان خودشان بدانند که چه کسی را انتخاب می‌کنند. دقت داشته باشید که مدرس در چه روزگاری این سخن را می‌گوید. آیا نظارتی که این روزها مطرح می‌شود با اندیشه سید حسن مدرس همخوانی دارد؟

وی با بیان این که " مدرس دین را دستمایه پیشبرد اهداف خود قرار نمی‌داد" گفت: مدرس اعتقاد داشت که نباید از تبلیغات مذهبی برای پیشبرد اهداف استفاده کنیم زیرا اگر شکست بخوریم، دین متزلزل می‌شود.

بنیادی در پایان نطق خود با اشاره به دیدگاه مدرس به سیاست خارجی اظهار کرد: مدرس در روزگاری شعار نه شرقی و نه غربی را سر داد که رجال سیاسی وقت وابستگی به انگلیس و روسیه را به عنوان مدال افتخار خود به سینه آویخته بودند. مدرس می‌گفت رابطه با تمام کشورها چه همسایه و چه غیر همسایه! چه مسلمان و چه غیر مسلمان! او می‌گفت خواهان روابط حسنه با همه دولت‌ها است در عین حال به کسی اجازه سلطه بر ایران را نمی‌داد. مدرس می‌گفت اگر کسی بدون اجازه وارد سرحدات ایران شود او را تیر می‌زنیم خواه کلاهی، عمامه‌ای و یا شاپو به سر باشد. جای تاسف است که امروز از برخی تربیون‌ها دشمن تراشی به گوش می‌رسد امروز سخن مدرس را به بیگانگان می‌گویم مهمترین شرط برای ارتباط با ایران احترام و دوستی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98092417687
  • خبرنگار : 71620