محمد میری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته 3100 قطعه شترمرغ در تایباد پرورش یافته که امسال با افزایش 25 درصدی به حدود 4000 قطعه رسیده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با وجود ۶ فارم صنعتی و ۱۰۰ واحد پرورش شترمرغ در دو نوع پرواری و مولد فعالیت دارد و زمینه اشتغال مستقیم برای 200 نفر را فراهم کرده است.
میری مطرح کرد: اکنون صدور ۱۱ پروانه صنعتی دیگر در دست اقدام و ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز برای احداث و توسعه سایت پرورش شترمرغ به متقاضیان در حال پرداخت است.
مدیر جهادکشاورزی تایباد، افزود: 70 درصد پرورش شترمرغ در تایباد در بخش میان ولایت این شهرستان انجام میشود.
وی ظرفیت شهرستان در پرورش شترمرغ را 8606 قطعه اعلام کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی در عدم تکمیل زنجیره تولید این گونه جانوری، نبود کشتارگاه مخصوص و صنایع بستهبندی است.
میری عنوان کرد: با این وجود شترمرغ به صورت زنده به استانهای دیگر فروخته میشود که اگر با توجه به هممرز بودن با افغانستان از کشتارگاه مخصوص بهرهمند شویم صادرات این محصول بسیار مطلوب خواهد بود.
مدیر جهادکشاورزی تایباد، افزود: پرورش این گونه جانوری نسبت به مرغ گوشتی با توجه به اینکه مقاومت بیشتری با شرایط نامساعد آب و هوایی و بیماریهای طیور دارد، بسیار کم هزینهتر است.
وی اظهار کرد: با تمام خواصی که گوشت شترمرغ نسبت به گوشت قرمز دارد در میان مردم این شهرستان مورد استقبال واقع نشده و تنها 5 درصد گوشت تولیدی در شهرستان استفاده میشود و بقیه به بازار مشهد و استانهای تهران، اصفهان، البرز و یزد صادر میشود.
انتهای پیام