وزیر علوم در گفتوگو با ایسنا، در خصوص وضعیت پژوهشگاهها و دانشگاههای وابسته به دستگاهها اظهار کرد: ما مصوبه شورای عالی اداری کشور را داریم و اعلام کردیم که دستگاههای اجرایی نباید دانشگاه داشته باشند و این امر تقریبا انجام شده است به غیر از دانشگاه صنعت نفت که با مشکلاتی رو به رو است.
دکتر منصور غلامی در عین حال اظهار کرد: موارد دیگری بوده که دستگاهها براساس اساسنامه آنها اجازه تاسیس دانشگاهها را داشتند که این دستگاهها مسثتنی بودند و از جمله این دستگاهها میتوان به سازمان صدا و سیما، قوه قضاییه و نهادهای وابسته به حوزههای دفاعی اشاره کرد.
وی که در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران دانش آموز سخن میگفت، با بیان اینکه براساس این مصوبه همچنین پژوهشگاههای وابسته به دستگاهها نباید به صورت علمی کار کنند و صرفا باید این فعالیتها در حوزههای تخصصی آنها باشد، اظهار کرد: این امرنیز در حال ساماندهی است ضمن این که پذیرش در این پژوهشگاهها ممنوع اعلام شده و براین اساس پژوهشگاههای وابسته به دستگاهها نمیتوانند دانشجو پذیرش کنند مگر این که با همکاری یک دانشگاه باشد.
وزیر علوم با بیان این که پژوهشگاههای وابسته به وزارت علم باید به صورت تخصصی فعالیت کنند، تاکید کرد: دانشجویانی که در این پژوهشگاهها پذیرش می شوند باید با مشارکت دانشگاهها جذب شوند. این ساماندهی در حال انجام است و هدف ما از این ساماندهی تاثیر گذاری بیشتر و تخصصی کردن فعالیتها و دوری از پراکنده کاری است.
وی در خصوص دانشگاه و پژوهشگاه صنعت نفت توضیح داد: دانشگاه صنعت نفت باید به وزارت علوم بازگردد ولی این امر با مشکلاتی همراه است و پژوهشگاههای آن نیز باید در راستای تخصصی شدن در حوزه صنعت نفت ساماندهی شوند.
به گفته غلامی براساس این مصوبه پژوهشگاه صنعت نفت با مسئولیت وزارت نفت ولی با نظارت وزارت علوم فعالیت خواهد کرد.
انتهای پیام