حجت محمدی در جلسه مدیریت پسماند شهرستان خرمدره با بیان اینکه طی دو سال گذشته شاهد انقلاب در حوزه محیط زیست شهرستان بودیم، اظهار کرد: تنها طی یک سال گذشته دو واحد تولیدی در شهرستان حدود ۶ میلیارد تومان در حوزه رعایت مسائل زیستمحیطی هزینه کردهاند.
وی با اشاره به انتخاب روستای نصیرآباد بهعنوان روستای پایلوت اجرای طرح فاضلاب، اظهار کرد: این طرح در مراحل پایانی قرار دارد که بهرهبرداری از آن میتواند به حل بسیاری از مشکلات زیستمحیطی این روستا کمک کند.
این مسئول با تاکید بر اینکه سالانه ۶ میلیارد تومان برای هدایت پسماندهای شهری هزینه میشود، ادامه داد: یکی از مشکلات شهرستان، موضوع جایگاه دفن زباله است که برای حل این مشکل نیز ۱۰ هکتار زمین در کنار محل دفع فعلی زباله خریداری شده است که به زودی این جایگاه نیز ساماندهی خواهد شد.
فرماندار شهرستان خرمدره با تاکید بر ضرورت تداوم لایروبی رودخانهها در شهرستان، تصریح کرد: اگر لایروبی رودخانهها به خوبی اتفاق نیفتد، در مواقع بحرانی مانند سیل دچار مشکل خواهیم شد.
وی با تأکید بر اینکه محیطزیست یک موضوع فردی نبوده و متعلق به همه ما است، یادآور شد: دست سمنهایی که وارد حفاظت از محیط زیست میشوند را به گرمی میفشاریم.
این مسئول با اشاره به فعالیت برخی دامداریهای کوچک در حاشیه و داخل روستاها، ادامه داد: اجازه راهاندازی هیچ واحد دامداری در داخل روستاهای پرجمعیت داده نخواهد شد.
وی با بیان این موضوع همکاری با محیط زیست از آیتمهای ارزشیابی مدیران در شهرستان خواهد بود، تصریح کرد: برای حفظ محیط زیست باید از ظرفیت دهیاران نیز بهره گرفته شود، زیرا دهیاران شاهکلید پیاده کردن سیاستهای مختلف در روستاها هستند.
فرماندار خرمدره با اشاره به هزینه سه و نیم میلیارد تومانی کشت و صنعت بنیاد برای جابهجایی سیلو از داخل شهر، یادآور شد: این سیلو نزدیک مناطق مسکونی واقع شده بود که ذرات آسیاب مواد غذایی و دام و طیور مشکلاتی را برای ساکنان اطراف ایجاد میکرد.
در ادامه این جلسه نیز معاون شهردار خرمدره با اشاره به اینکه سالانه ۱۷ هزار و ۲۰۰ تن پسماند توسط شهروندان خرمدرهای تولید میشود، اظهار کرد: شهرداری سالن ۵۰ میلیارد ریالی برای خدمات شهری و ساماندهی معابر هزینه میکند که این هزینهها غیر از هزینههای عمرانی است.
بهزاد باباجمادی با اشاره به اینکه شیب برخی از کوچهها استاندارد نیست، به همین امر سبب جمع شدن آب در برخی از مناطق شهری در هنگام بارندگیها میشود، تصریح کرد: در برخی از این نقاط نیاز به تملک وجود دارد که با توجه به بودجه فعلی شهرداری، خارج از عهده است.
در ادامه این جلسه نیز رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان خرمدره، وجود چوببریهای غیرمجاز را یکی از مشکلات شهرستان عنوان کرد و افزود: اغلب این چوببریها به صورت غیرمجاز فعالیت میکنند.
خلیلی ادامه داد: همه واحدهایی که اقدام به چوببری میکردند احساس شده و صورت جلسه به همه آنها جهت اخذ پروانه ابلاغ شده است.
در ادامه این جلسه نیز رئیس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدره با تاکید بر ضرورت توجه به تهیه طرح مطالعاتی پسماند برای شهرستان، اظهار کرد: طرح مطالعات جامع پسماند یکی از نیازهای شهرستان خرمدره برای برنامهریزی در آینده با توجه به افزایش جمعیت است.
فهیمه حیدری با اشاره به وجود برخی از مشکلات در مجموعه غزال خرمدره، یادآور شد: با پیگیریهای صورتگرفته بخش عمدهای از این مشکلات حل شده است.
انتهای پیام