به گزارش ایسنا به نقل از فاکس بیزینس، طی دو ماه ابتدایی سال مالی جاری، کسری بودجه دولت آمریکا به ۳۴۲ میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است که این رقم ۱۲ درصد بیشتر از کسری بودجه ثبت شده طی مدت مشابه دوره قبل است. دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش بینی کرده است که کسری بودجه سالانه آمریکا در بازه زمانی ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۹ به طور متوسط به ۱.۲ تریلیون دلار افزایش پیدا کند که معادل ۴.۴ تا ۴.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود.
طی بازه زمانی اکتبر تا نوامبر، درآمدهای دولت آمریکا با سه درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴۷۱ میلیارد دلار رسیده است که در این بین میزان مالیات دریافتی از اشخاص با چهار درصد افزایش به ۱۷ میلیارد دلار و مالیات بر درآمد شرکت ها با ۱۴ درصد افزایش به یک میلیارد دلار رسیده است. از سوی دیگر اما درآمدهای گمرکی با وجود جنگ تجاری و افزایش تعرفه ها روی محصولات چینی در مجموع با ۱۱ درصد کاهش به پنج میلیارد دلار رسیده است.
از سوی دیگر طی این مدت دولت آمریکا ۸۱۳ میلیارد دلار هزینه داشته است که در این بین هزینه های امنیت عمومی، مراقبتهای درمانی و امداد اولیه پزشکی با هفت درصد افزایش به ۲۲ میلیارد دلار رسیده است. هزینه های مربوط به برنامه های نظامی نیز طی این مدت هفت درصد بیشتر شده و به هشت میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است. هزینه های آموزشی نیز با ۲۵ درصد افزایش به رقم سه میلیارد دلار رسیده است.
کسری بودجه کلی دولت آمریکا در سال مالی ۲۰۱۹ به ۹۸۴ میلیارد دلار رسید و این در حالی است که در زمان آغاز ریاست جمهوری ترامپ در سال مالی ۲۰۱۷ این رقم تنها ۵۸۷ میلیارد دلار بود.
در حال حاضر نسبت بدهی به کل اقتصاد آمریکا در بالاترین سطح خود از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارد و طبق پیش بینی دفتر بودجه کنگره آمریکا، تا سال ۲۰۲۹ بدهی ها تقریبا به اندازه کل تولید ناخالص داخلی آمریکا خواهند شد.
پیتر پترسون، مدیر موسسه "میشل پترسون" گفت: این که کسری بودجه ما به زودی به یک تریلیون دلار در سال افزایش خواهد یافت، به قدر کافی خبر بدی هست اما بد تر از آن، این است که به نظر می رسد کسری بودجه در آینده نیز کماکان به طرز توقف ناپذیری افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام