مروری بر مشخصات و تصاویر نخستین پورشه الکتریکی

در این گزارش به مروری از مهم‌ترین ویژگی‌های نخستین خودروی تمام الکتریکی پورشه تایکان و تصاویر مختصری از آنها می پردازیم.

به گزارش ایسنا، پورشه به عنوان یکی از بزرگترین و معروف‌ترین خودروسازان جهان در رقابت با خودروهای تمام الکتریکی تسلا، خودروی جدید و منحصر بفرد پورشه تایکان را معرفی  کرده است تا نظر و اعتماد مشتریان این محصول آمریکایی را به سمت و سوی خود جلب کند و بدین ترتیب سهم بیشتری را در بازارهای جهانی فروش خودرو تصاحب کند.  

بر اساس گزارش وب سایت theverge، پورشه تایکان به صورت یک خودروی سدان اسپرت چهار در طراحی شده است که در ابتدا قرار است در دو نسخه توربو و توربو اس به مرحله تولید برسد و در اختیار مشتریان و علاقمندان قرار بگیرد. گفته می‌شود نسخه‌های بعدی آنها که از قدرت کمتری برخوردار است، تا پیش از پایان سال جاری میلادی معرفی و عرضه خواهند شد. همچنین انتظار می‌رود نسخه کراس اوور برقی آن تحت عنوان تایکان کراس توریسمو نیز تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی روانه بازار شود.

پورشه تایکان در عین شباهت به سایر خودروهای ساخته شده توسط این شرکت بزرگ آلمانی، تفاوت های فاحشی با خودروهای پیشین این برند دارد. این خودرو دماغه نسبتا کوتاهی دارد ولی کابین و چراغ عقب آن کاملا تصور یک پورشه را در ذه تداعی می کند. این در حالیست که چراغ های جلوی آن از طراحی بسیار جدیدی برخوردارند و مقاومت در کنار زیبایی آن موجب شده است بسیاری از کارشناسان فعال در صنعت خودرو، آن را در دسته بندی آیرودینامیک‌ترین خودروهای سوپر اسپرت جهان قرار داده و معرفی کنند.

قدرت موتور نسخه توربوی پورشه تایکان ۶۷۱ اسب بخار و توان تولید ۸۵۰ نیوتون متر گشتاور است که قادر است در ظرف مدت تنها سه ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. قدرت موتور نسخه توربو اس این خودرو ۷۵۰ اسب بخار و توان تولید ۱۰۵۰ نیوتون متر گشتاور است که قادر است در ظرف مدت کمتری (۲.۶ ثانیه) از سرعت سفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. همین امر می‌تواند به راحتی این خودرو را از بسیاری دیگر از سوپراسپرت های معروف جهان جلو انداخته و آنها را به چالش بکشاند.

در زیر به تصاویری از طراحی داخلی و شکل ظاهری این خودروی تمام الکتریکی خواهیم پرداخت:

واحد پردازنده مرکزی تایکان به تمامی سیستم های تعلیق بادی تطبیق پذیر، کنترل دینامیک شاسی و سیستم برداری گشتاور مجهز شده است و از چندین حالت رانندگی در شرایط مختلف همچون عادی، اسپرت، اسپرت پلاس و range و شخصی سازی شده برخوردار است.

این خودرو به باتری‌های لیتیوم یونی ۹۳.۴ کیلووات ساعتی مجهز شده است و این بدان معناست که ۸۰ درصد از ظرفیت آن تنها در ظرف مدت ۲۲ دقیقه شارژ می شود. پورشه همچنین ادعا می‌کند با تنها ۵ دقیقه شارژ با شارژر مخصوص ۲۷۰ کیلوواتی، قادر است ۹۶ کیلومتر را پشت سر بگذارد. همچنین این دو خودرو قادر خواهند بود به ترتیب مسافتی معادل ۲۴۰ و ۲۸۰ مایل را با هر بار شارژ کامل بپیمایند.

این شرکت خودروسازی در نظر دارد برای نخستین سال راه اندازی خط تولید مدل تایکان، ۲۰ هزار دستگاه از آن را به مرحله تولید و عرضه برساند و بر اساس نیاز و استقبال مشتریان، نسخه‌های ارزان قیمت و مقرون به صرفه‌تری را روانه بازار کند.

 انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98091913831
  • خبرنگار : 71591