ایسنا ۲۰ ساله شد

قاضی‌زاده: ایسنا به وقایع نزدیک است

علی‌اکبر قاضی‌زاده ـ استاد روزنامه‌نگاری ـ در سالروز بیست سالگی ایسنا با آرزوی موفقیت برای این خبرگزاری یادآور می‌شود: می‌گویند روزنامه نگاری دائم رو به کمال است، اما هرگز کمال نمی‌پذیرد. بچه‌های ایسنا هیچ‌وقت خودشان را کامل احساس نکنند. این کار نیاز به آموزش و تجربه همیشگی و دائمی دارد.

این استاد باسابقه روزنامه‌نگاری در سالروز بیست سالگی ایسنا خاطراتش از خبرگزاری دانشجویان ایران را چنین روایت می‌کند: من چون شش سال از سخت‌ترین سال‌های تاریخ معاصر کشورمان (از جنگ تا رحلت حضرت امام(ره)) در ایرنا بودم، تاسیس یک خبرگزاری تازه را اصلا برنمی‌تافتم؛ یعنی چه؟! هر کشوری یک خبرگزاری دارد. معنی ندارد یک خبرگزاری دیگر.

فکر می‌کنم دو یا سه سال بعد، بچه‌های ایسنای آن زمان به من تکلیف کردند که بیایم و به بچه‌های ایسنا درس بدهم. یادم است در ساختمانی کهنه که در خیابان شهدای ژاندارمری واقع بود، در سالن خفه‌ی گرم و ناهموار که پله هم نداشت. به هر حال بعد که آمدم و با ایسنا آشنا شدم، حقیقت را بگویم در سال‌های اولیه کارهایتان نه حرفه‌ای بود و نه قابل دفاع. ولی رفته رفته بچه‌ها یاد گرفتند و چیزی که در ایسنا خیلی خیلی من را تحت تاثیر قرار داد، همین تغییر نسل‌ها، تجربه‌های تازه و نگاه‌های تازه بود. زحمت کشیدند. ۲۰ سال‌ مثل برق گذشت. حالا وقتی که به آن برداشت اولم نگاه می‌کنم که گفتم نسبت به یک خبرگزاری تازه حساسیت داشتم، حالا که نمی‌دانم چند تا «...نا» در این کشور پیدا شده، با رضایت و شوق فراوان می‌گویم که ایسنا نسبت یه بقیه سایت‌های خبری که بعدها آمدند، یک سر و گردن از همه بالاتر و حرفه‌ای‌تر است، نزدیک به وقایع است و همیشه وقتی که ما در جشنواره‌ها کارهای عزیزان را بررسی می‌کنیم و نمره می‌دهیم و رتبه می‌دهیم، کارهای ایسنا اصولا از جنس بهتری است.

وی در ادامه برای ایسنا آرزوی موفقیت می‌کند و ادامه می‌دهد: امیدوارم دهه‌های بعد و بعد و بعدتر را بتوانید با حضور یا بدون حضور ما جشن بگیرید و سربلند باشید.

این استاد باسابقه روزنامه‌نگاری در پایان توصیه‌ای برای ایسنایی‌ها دارد و می‌گوید: یک جمله خیلی جالبی در مورد کار روزنامه‌نگاری هست. می‌گویند روزنامه‌نگاری دائم رو به کمال است اما هرگز کمال نمی‌پذیرد. توصیه‌ام به عزیزان من در ایسنا این است که هیچ‌وقت خودشان را کامل احساس نکنند. این کار نیاز به آموزش و تجربه همیشگی و دائمی دارد. توصیه می‌کنم با مردم باشند مترو و اتوبوس سوار شوند، سفر کنند، نمایش و فیلم ببیند و به گالری بروند. دادگاه‌ها را بروند و ببینند. هر جا که مردم هستند، زندگی آنجاست. اگر می‌خواهید برای مردم بنویسید و موفق باشید با مردم زندگی کنید.

فایل تصویری گفته‌های علی اکبر قاضی‌زاده درباره بیستمین سالگرد تاسیس ایسنا را می‌توانید در در ادامه تماشا کنید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 98091712710
  • خبرنگار : 71442