محمد علی حسن زاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تعداد بنادر کوچک در ایران بین ۴۸ تا ۵۲ بندر بوده که البته دلیل اختلاف نظر درباره تعداد بیشتر به تعاریف مختلف از این بنادر بر می گردد. در این میان حدود نیمی از آن ها در اختیار سازمان بنادر و برخی زیر مجموعه سازمان شیلات و گمرک است.
وی با بیان اینکه بسیاری از تصدی گری ها در بنادر بزرگ از سال های دور به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: در راستای واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی، هم اکنون فرآیندها و چگونگی واگذاری ها از نظر کمی و کیفی نهایی شده و منتظریم در جلسه هیات امنای سازمان بنادر مصوب شود تا آن را به استانهای جنوبی و به ادارات کل برای واگذاری ابلاغ کنیم.
به گفته معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، ابلاغ دستورالعمل های اجرایی برای واگذاری بنادر کوچک حدود سه هفته دیگر طول می کشد؛ چرا که باید در جلسه هیات امناء تصویب شود.
وی خاطرنشان کرد: بخش های غیر دولتی به ویژه تشکل ها و تعاونی های بخش خصوصی در اولویت برای ارزیابی قرار دارند و نهایتا این طرح پس از ارزیابی و بررسی پارامترهای مختلف به ارائه دهنده بهترین طرح واگذار می شود.
حسن زاده ادامه داد: قابلیت ها و کاربردهای بنادر کوچک، بندر به بندر متفاوت است که البته عمدتا تجاری هستند و برخی از آن ها کاربری ها و جاذبه های گردشگری هم دارند اما عمده بنادر در اختیار سازمان شیلات کاربرد غیر تجاری و گردشگری دارند که برخی از آنها از شیلات به سازمان بنادر در حال انتقال تصدی گری است که پس از این انتقال، آن ها را هم به بخش خصوصی واگذار می کنیم.
انتهای پیام