عبدالله نادری در سومین جلسه کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی در امر آموزشهای بهداشتی گفت: ضروری است کارشناسان بهداشتی با حضور در مدارس، دانشگاهها، خوابگاهها، اماکن عمومی و تجمعی آموزشهای لازم را در مورد آنفلوانزا ارائه دهند و به ویژه همکاری آموزشوپرورش و شبکه بهداشت و درمان در این زمینه حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اهمیت توجه بهسلامت محصولات زراعی افزود: باید به کشاورزان در مورد استفاده صحیح از کودها و سموم کشاورزی آموزشهای لازم داده شود.
فرماندار دشتی با عنوان این مطلب که در بحث سلامت مردم با هیچکس تعارف و ملاحظهای صورت نمیگیرد، گفت: همانگونه که در بحث استفاده کشاورزان از کودهای مرغی غیرمجاز برخوردهای قانونی لازم صورت گرفت در هر مسئلهای که تهدید کننده سلامت مردم باشد ملاحظهای صورت نخواهد گرفت.
مشاوره و آزمایش رایگان و محرمانه ایدز
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی نیز با اشاره به هفته اطلاعرسانی ایدز گفت: بیش از بیست برنامه در این هفته در سطح شهرستان دشتی در زمینه اطلاعرسانی راههای پیشگیر از ایدز انجام میشود.
پرویز احمدی عنوان کرد: در حال حاضر در ۱۲ نقطه در سطح شهرستان از جمله مراکز خدمات جامع و برخی پایگاههای سلامت، مشاوره و آزمایش رایگان و محرمانه ایدز انجام میشود.
وی همچنین با اشاره به برنامه نظام ارجاع الکترونیک با همکاری شبکههای بهداشت و درمان و بیمه سلامت افزود: این برنامه موجب جلوگیری از سردرگمی مراجعین و افزایش رضایتمندی آنان خواهد شد.
به گزارش ایسنا، در این نشست مطالبی پیرامون محصولات کشاورزی گواهیشده، سامانه واحد پنجره کشاورزی، مسائل کنترل کیفی محصولات و نحوه استفاده از سموم و کودهای کشاورزی توسط کارشناس جهاد کشاورزی استان بوشهر ارائه شد و همچنین علائم، راههای پیشگیری و درمان بیماری آنفلوانزا توسط مسئول بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.
انتهای پیام