رییس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی با اعتقاد بر اینکه ایسنا در بین خبرگزاریهای فعال در ایران میانسال است، در عین حال میگوید: از همان ابتدا برای ایسنا سنگبنای خوبی گذاشته شد و تا به امروز هم آجرهای این ساختمان خوب بالا رفته است. ما هنوز هم خیلی از خبرهای دست اول را از ایسنا میشنویم.
محمد مهدی فرقانی یکی از ویژگیهای اصلی ایسنا را جوان و دانشجو بودن نیروهای آن میداند و میگوید: اولین ابتکاری که ایسنا به خرج داد، نیروهای جوان و دانشجویانی را به خدمت گرفت که انگیزه داشتند، پاک بودند، بیآلایش بودند، علاقه و استعداد داشتند و به همین دلیل هم پیشرفت خوبی هم داشته است. امیدوارم، دیگرانی که در آینده خواهند آمد، پنجاهمین و صدمین سال بنیانگذاری ایسنا را هم جشن بگیرند و ایسنا همیشه موفق باشد.
این استاد ارتباطات و روزنامهنگار باسابقه در پایان درباره توصیهاش به ایسنا و دیگر خبرگزاریها چنین میگوید: خبرگزاریها در مرز بین رسانههای سنتی و نوین حرکت میکنند، به این دلیل که خبرگزاری هستند، رسانهی سنتیاند و به این دلیل از آن ساختار سنتیشان تا حدی غافل شدهاند که تبدیل به رسانه شدهاند و ساختار مدرنی پیدا کردهاند. در شرایطی که فضای مجازی همهی وقت کاربران را به خودش اختصاص میدهد و خیلیها از مراجعه به رسانههای سنتی احساس بینیازی میکنند، ما باید در رسانهها پاسدار یکسری ارزشهای روزنامهنگاری حرفهای باشیم که عمر مفید رسانهها را طولانی کند. ارزشهایی مثل صداقت، عینیت، امانتداری، اخلاق حرفهای و مواردی از این قبیل اگر در دستور کار همهی اهالی رسانه قرار بگیرد، همچنان مرزبندیشان را به عنوان رسانههای پاسدار ارزشهای انسانی، میتوانند حفظ کنند و تا حدی مرجعیت را برگردانند.
بخشی از گفتوگوی تصویری محمد مهدی فرقانی درباره بیستمین سالگرد تاسیس ایسنا را میتوانید در زیر تماشا کنید:
انتهای پیام