به گزارش ایسنا، سردار محمدحسین سپهر در مراسم اختتامیه همایش بسیج حقوقدانان گفت: اساس کار انقلاب اسلامی و تداوم آن و تحقق فرآیند انقلاب اسلامی و ساخت دولت، جامعه و تمدن اسلامی بدون حضور فراگیر مردم ممکن نیست. مقام معظم رهبری نیز از نظر امام فرمودند که خداوند ایجاد بسیج را در قلب امام قرارداد و امام فرمان تشکیل بسیج را صادر کرد که این ساختار و سازمان در دنیا بی نظیر است.
وی افزود: در هیچ کجای دنیا اینچنین سازمان مردم نهاد عمومی وجود ندارد. سازمان بسیج مستضعفین تحت فرماندهی ولی امر مسلمین و نایب امام زمان و بر اساس منویات انقلاب طراحی و عمل میکند و به مردم خدمت میکنند. ما در کنار مردم هستیم قطعا اگر بخواهیم در عرصههای مختلف نظام اسلامی حضور داشته باشیم این موضوع با نقش آفرینی مردم محقق میشوم.
سردار سپهر یکی از ضعفهای بزرگ در کشور را کم نقشی و کمرنگی حضور برخی از نخبگان و مردم در عرصههای حکمرانی و حاکمیتی و حل مسائل توسط مردم دانست و گفت: هر جا مردم حضور پر معنا و قوی داشته و همراه با نخبگان بودند موفقیتهای بزرگی رخ داده که حضور کمرنگ آنها نیز باعث ناکامی میشود. بسیج افتخار دارد به عنوان حزب انقلاب اسلامی و ایجاد ساز و کار و نقش آفرینی مردم فکر، طراحی، تلاش و عمل کند و آن را به نتیجه و محصول برساند.
جانشین رئیس بسیج سازمان مستضعفین در تشریح ماموریتها و مشترکات کار بسیج مستضعفین با بسیجیان حقوقدان از نگاه مقام معظم رهبری به مواردی همچون نقش آفرینی در حوزه اقتدار ملی گره گشایی از مسائل انقلاب، نظام، مردم و مستضعفین رفع فقر، فساد، تبعیض، بی عدالتی، مبارزه جدی با رانت خواری و ویژه خواری، آمادگی کامل برای ساخت آینده اسلامی و حرکت با قوت و قدرت به سمت اهداف متعالی انقلاب و نظام اشاره کرد و افزود: امروز یکی از وظایف بسیج آن است که تابع تغییرات نیازهای انقلاب باشد. ما امروز اینجا هستیم تا بدانیم چطور باید مشکلات را حل کنیم. نه اینکه فقط همایش برگزار شده و کارگروه تشکیل شود اما محصول کار مردم معلوم نباشد.
به گفته وی باید در تحقق آرمانهای نظام دستگاههای تقنینی و قضایی نقش آفرین باشند و نقش مهمی در عرصههای برقراری عدالت و رفع فقر را ایفا کنند.
سردار سپهر ادامه داد: همین مردم که معترض هستند و اعتراض قانونی میکنند یکی از مسائل آنها وجود فقر، تبعیض و فساد است. طبق آیهای از قرآن اگر گناه، فساد و ویژه خواری در هر کشوری باشد آن کشور زیر و رو شده و به آرمانهایش نمیرسد. امروز بزرگترین خواسته ما حق طلبی، حق خواهی و مبارزه با فساد است.
وی با اشاره به انجام پایشی از 200 نخبه و طرح دغدغههای آنها گفت: گسترش افشاگری درز اطلاعات شخصی و حاکمیتی، رشد اخبار جعلی، فقر و نابرابری، فساد و تبعیض، فرسایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی، افول اخلاق عمومی، ناکارآمدی نظام قضایی، برقراری حقوق اساسی و حقوق شهروندی، قاچاق و فربهی اقتصاد و سوء مصرف مواد مخدر از مواردی است که این نخبگان به عنوان دغدغه مطرح کردند. در موضوع رشد اخبار جعلی متاسفانه توجه لازم صورت نمیگیرد.
وی افزود: از آنجا که این پایش برای ابتدای سال 97 است بحث ناکارآمدی نظام قضایی را مطرح کردهاند که امروز با حضور آقای رئیسی در دستگاه قضایی شاهد ایدهها، پیشرفتها و توسعهها هستیم و امید است این مسئله حل شود. در موضوع دغدغه سو مصرف مواد مخدر نیز از بلاهای بزرگی است که اسرائیل برای تسلیم ما طراحی کرد. آنها استفاده از مواد مخدر، مشروبات الکلی و محصولات فرهنگی مستهجن را در راس کارشان برای مقابله نرم با انقلاب اسلامی قرار دادند.
جانشین رئیس بسیج سازمان مستضعفین همچنین با اشاره به نتیجه انجام پایشی درباره 10 مسئله اول ایران، گفت: بحران تامین آب به عنوان اولین مسئله ایران در این پایش مورد اشاره قرار گرفت که امروز وضعمان مقداری خوب شده است. موارد دیگری همچون فساد، ناکارآمدی عمل گرا، فرسایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی، بیکاری، قضاوت افکار عمومی درباره عملکرد حاکمیت هم از دیگر موارد ذکر شده در این پایش است. برای حل مسائل باید به سمت راههای نو رفت. چون شیوههای موجود و جاری برای تحقق گام دوم انقلاب کافی نیست. باید به مردم نقش دهیم.
سردار سپهر با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تکلیف بسیج برای کاهش آسیبهای اجتماعی و دفاع در اقتصاد و امنیت گفت:امروز از حیث امنیت و مولفههای دفاعی از قدرتهای بزرگ جهان اسلام و حتی جهان هستیم. این نه به خاطر داشتن سلاحهای تولیدیمان است که دلیل آن عقبه نیروهای مسلح، امنیتی و دفاعی کشور است. ما از جمله کشورهایی هستیم که بیشترین مقبولیت مردمی را دارد که پای نظام ایستادهاند. اینها بزرگترین مولفههای قدرت ما است.
وی با تاکید بر اینکه باید مردم در حل مسائل نقش آفرین باشند گفت: سال گذشته وزیر دادگستری از ما خواست که برای مبارزه با گرانفروشی کمک کنیم. ما به میدان آمده و جلوی حجم زیادی از کالاهای قاچاق انبار شده و ذخایر خلاف قانون برخی افراد را گرفتیم. حضور میدانی داشته و کمک کردیم امروز هم آمادگی داریم که در تمامی عرصهها حضور داشته باشیم.
سردار سپهر با اشاره به ناآرامیهای اخیر، گفت: این ناآرامیها ریشه فرهنگی، اقتصادی و امنیتی دارد که بیشترین سهم آن مولفههای فرهنگی و اقتصادی است.
وی با بیان اینکه مردم باید حقوق خود را بشناسند، گفت: در این باره اقدامات لازم صورت نگرفته و مردم آشنایی کافی با حقوقشان ندارند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ما در 150 هزار نقطه کشور پایگاه، کانون و مرکز داریم، افزود: ما حاضریم چشم بینای نظام اسلامی در همه عرصهها باشیم و زشتیها، پلشتیها، مشکلات و موانع شهرها را ارائه دهیم. ما 700 کانون تولید فکر، علم، دانش و پژوهش داریم که میتوان از طریق آن مسائل کشور را مبتنی بر راه حلهای آن و استفاده از ظرفیتها شناسایی کرد.
انتهای پیام