علی امیری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: زیستگاه های لاهیجان به خصوص تالاب امیرکلایه از مکان های امن زمستان گذارنی پرندگان مهاجر است.
وی افزود: امسال بر اساس شواهد عینی جمعیت فرود آمده در زیستگاه های این شهرستان مطلوب است.
امیری با بیان اینکه پس از سرشماری پرندگان مهاجر که در ماه های آینده انجام خواهد شد،خاطرنشان کرد: میزان دقیق جمعیت پرندگان فرود آمده در این شهرستان اطلاع رسانی می شود.
وی تصریح کرد: شرایط آب و هوای مطلوب یکی از دلایل افزایش جمعیت پرندگان مهاجر در سال جاری بوده است.
رئیس اداره محیط زیست لاهیجان گفت: بیشترین نوع پرندگان مهاجری که در لاهیجان فرود می آیند، از نوع مرغابی سانان هستند.
وی اظهار کرد: با گشت و نظارت مستمر از سوی این اداره با شکارچیان غیرمجاز برخورد قانونی می شود.
به گزارش ایسنا، چنگر، خوتکا، اردک سر سبز، اردک سرحنایی، باکلان، کشیم بزرگ، کشیم گردن سیاه، کشیم کوچک، حواصیل شب، کاکایی خزری و کاکایی های سر سیاه پرندگان مهاجری هستند که برای زمستان گذرانی مهمان لاهیجان می شوند.
هر ساله با فرا رسیدن فصل سرما در عرض های شمالی کره زمین، پرندگان جهت بقا و تغذیه بر حسب غریزه اقدام به مهاجرت به عرض های جنوبی تر که دارای آب و هوایی معتدل تر است می کنند.
شمال روسیه و سیبری از مامن های زادآوری بسیاری از گونه های پرندگان در جهان به شمار می روند. مهاجرت های سه تا چهار هزار کیلومتری پرندگان از کریدورهای مختلف به کشور ایران نیز همواره حائز اهمیت است.
تالاب ها، آبندان ها، خورها، مصب ها و سواحل در استان های شمالی کشور محل مناسبی جهت استراحت و طی کردن فصول سرد سال برای پرندگان محسوب می شوند و یکی از مکان های امن فرود این پرندگان پس از تالاب انزلی و پارک ملی بوجاق، تالاب امیرکلایه است.
انتهای پیام