آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری پیش از ظهر امروز در پنجمین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی بوشهری(ره) روحانیت را مایه تقویت و توسعه حوزه پژوهش دانست و افزود: استان بوشهر در عرصه فرهنگی دارای پیشینه فوق العاده باشکوهی است و میتوان گفت این استان در حوزه خلیج فارس دارای جایگاه خاص در حوزه های علوم انسانی، توسعه فرهنگ اهل بیت(ع) و نهادینه سازی آن است.
وی از استان بوشهر به عنوان مرکز تولید محصولات علمی و پژوهشی در عرصه علوم انسانی یاد کرد و خاطرنشان کرد: تمدن سیراف یک تمدن بسیار کهن و تاثیرگذار نه تنها در جغرافیای خلیج فارس، بلکه در جهان است و از این تمدن، توسعه علوم انسانی در حوزه استان حاصل شده و محصولات آن به سراسر جهان رسیده است.
امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه بسیاری از علمای استان دارای سابقه مبارزاتی با استعمار و تهاجم انگلیس هستند، ادامه داد: تاریخ روحانیت استان بوشهر بینظیر بوده و باعث افتخار است که ما از بازماندگان این شجره طیبه هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: تحقیق و پژوهش، بصیرت و در صحنه بودن مصداق و ویژگی بارز روحانیت و حوزه علمیه استان بوشهر است و در حال حاضر طلاب و روحانیت استان همگی اهل تحقیق و پژوهش هستند و همچنین در صحنهها با بصیرت کامل حضور دارند.
صفایی بوشهری با بیان اینکه اتحاد روحانیت در استان بوشهر مثال زدنی است، گفت: این وحدت کلمه در سایه معظم له محقق شده است و حوزه علمیه باید قدردان این شخصیت باشد؛ در حقیقت اساس مدیریت، تحقیق و پژوهش و بصیرت، اندیشهی مقام معظم رهبری است.
معرفی آثار برتر منتخب از بین ۸۰۰ اثر رسیده به دبیرخانه کنگره علامه بلادی بوشهری
همچنین حجت الاسلام یوسف جمالی از ارسال ۸۰۰ اثر به دبیرخانه های این کنگره خبر داد و گفت: پس از بررسیهای به عمل آمده توسط داوران این کنگره آثار برتر شامل ۹ اثر به عنوان اثر برتر و ۱۷ اثر نیز شایسته تجلیل معرفی شدند.
دبیر پنجمین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی بوشهری(ره) با اشاره به موضوعات این کنگره افزود: علوم معارف، علوم اسلامی و انسانی مرتبط با حوزه دین اعم از فلسفه و کلام، اخلاق و تربیت، ادبیات عرب، تاریخ اسلام و تشیع، علوم قرآنی، شعار سال، گام دوم انقلاب و همچنین زندگینامه علمای استان بوشهر از موضوعات پنجمین کنگره علامه بلادی بوشهری بودند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم افراد برتر از حوزههای علمیه برادران، خواهران و دانشگاه چکیدهای را از مقاله خود قرائت کردند و ۱۰ تن از مؤسسین حوزه علمیه و فضلای استان بوشهر مورد تجلیل قرار گرفتند.
انتهای پیام