به گزارش ایسنا، مراسم انتخاب بهترینهای فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۹ میلادی در کشور هنگکنگ برگزار شد تا برترینهای قاره در این سال مشخص شوند، مراسمی که در آن علیرضا بیرانوند از ایران نامزد جایزه اصلی این مراسم بود و سردار آزمون، کتایون خسرویار، فدراسیون فوتبال ایران و مهدی جاوید دیگر نامزدهای ایرانی در بخشهای مختلف این مراسم بودند اما در هیچ بخشی، دست نمایندگان ایرانی به جایزه نرسید.
مجموعه وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فر، وزیر و برخی از معاونان ومدیران این وزارتخانه روز گذشته درباره علیرضا بیرانوند و عدم موفقیت او در کسب عنوان مرد سال فوتبال آسیا پیام دادند و اظهارنظر کردند. حتی وزیر در پیامی خطاب به علیرضا بیرانوند نوشت: "شایستگی بیرانوند و فوتبال ایران بر بلندای آسیا قرار دارد. شایستگی ستاره های فوتبال ایران از جمله علیرضا بیرانوند عزیز را مایه مسرت و عزت و سربلندی جوانان فوتبال کشورمان می دانم... ستارهای چون بیرانوند به عنوان فرزند رشید ایران با آن درخشش چشمگیر در جام جهانی بر بلندای این انتخابات است و انتخابهای امروز قطعا نمی تواند نفی کننده شایستگیهای فرزندان ایران باشد".
پرسش این است که چرا در پیامها و اظهارنظرهای مسئولان وزارت ورزش صرفا نام علیرضا بیرانوند دیده میشود و از مهدی جاوید به عنوان یکی از بهترینهای فوتسال آسیا و جهان، سردار آزمون به عنوان یکی از بهترین لژیونرهای فوتبال روسیه و نیز کتایون خسرویار که به طور حتم نام او در جمع برترین مربیان قاره آسیا به عنوان یک بانوی ایرانی افتخاری ارزشمند برای فوتبال ایران است، اسمی نیامده است؟
قطعا به همان میزان که حضور علیرضا بیرانوند به عنوان یک دروازهبان در جمع سه نامزد بازیکن سال فوتبال آسیا بسیار با ارزش و تاریخی است و به واسطه همین حضور میتوان او را بهترین دورازهبان سال فوتبال قاره کهن نامید و باید از سوی مسئولان ذیربط به این افتخار ارج نهاده شود، در عین حال وجود نامهایی همچون کتایون خسرویار، سردار آزمون و مهدی جاوید در جمع بهترینهای سال فوتبال آسیا بسیار ارزشمند است و به راحتی به دست نیامده است.
به کار بردن اصطلاح "پدر" برای وزارت ورزش و جوانان از سوی مسئولان این وزارتخانه به طور حتم وظایف معنوی صاحب منصبان ورزش ایران را نیز چندین برابر میکند، جایی که نباید فرقی بین افراد و رشتههای مختلف ورزشی و ورزشکاران و مربیان زن و مرد وجود از نگاه مدیران عالی ورزش داشته باشد.
وزارت ورزش و جوانان موظف است به عنوان مرجع اصلی ورزش ایران فضایی را ایجاد کند که حمایتهایش چه در بعد مالی و چه از نظر معنوی به نسبت مناسبی بین رشتههای ورزشی و ورزشکاران ایرانی تقسیم شود، چرا که در غیر این صورت فضایی رقم خواهد خود که یک نفر خود را فرزند اصلی و دیگری خود را در حکم فرزندخوانده ورزش ایران میبیند و ممکن است برای یک ورزشکار و یک رشته ورزشی دلگرم کننده باشد و در سوی مقابل یاس و تبعیض را برای دیگری به ارمغان آورد. بنابراین از مسئولان این وزارتخانه انتظار میرود در بخشهای مختلف نگرشی وسیع و جامعنگر سعی در حمایت همه جانبه از تمامی رشتههای ورزشی و ورزشکاران مدنظر قرار دهند.
به گزارش ایسنا، در مراسم برترینهای فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۹ و در بخش بهترین مربی زن سال "کتایون خسرویار" از ایران، آساکو تاکاکورا از ژاپن و نوئنگراتای از تایلند نامزد بودند که در نهایت نماینده ژاپنیها به عنوان بهترین مربی زن سال فوتبال آسیا انتخاب شد. در بخش بهترین بازیکن آسیا خارج از قاره نیز "سردار آزمون" از ایران، ماکوتو هاسبه از ژاپن و سون هیونگ مین از کرهجنوبی کاندیدا بودند که در این بخش نیز نماینده کرهای ها صاحب عنوان بهترین بازیکن دست یافت.
همچنین در بخش بهترین بازیکن سال فوتسال "مهدی جاوید" از ایران توماکای یوشیکاوا و نیز یوشی سکیگوچی از ژاپن نامزد بودند که در نهایت جایزه بهترین بازیکن سال فوتسال آسیا به یوشیکاوا رسید و فدراسیون فوتبال ایران نیز در کنار فدراسیونهای فوتبال ژاپن و کرهجنوبی به عنوان نامزدهای بهترین فدراسیون سال (الهام بخش) انتخاب شده بود که در این بخش نیز ژاپنیها توانستند به عنوان اصلی دست یابند.
انتهای پیام