سجاد ایمانی در نشستی با خبرنگاران اظهار کرد: سعی کرده ام فیلمهایم قصهای داشته باشد که یک نوجوان 15 ساله و یک مرد یا زن مسن هم به راحتی با فیلم همراه شوند و با آن همذات پنداری کنند.
وی افزود: ممکن است مستندهای من شخصیتهای منفی هم داشته باشند، ولی در فیلم تلاش میکنم از زوایایی به این شخصیتها نگاه کنم که مخاطب آن را درک کند.
این فیلمساز جوان که سال گذشته با مستند جوکر [سیاهزخم] در بخش مسابقه ملی جشنواره سینماحقیقت حضور داشت، در بارهی «عالیجناب» گفت: سرمشق این فیلم به موضوع بیاعتقادی بازمیگردد؛ از همان ابتدا قرار بود موضوع این مستند دربارهی بیاعتقادی باشد؛ البته بیاعتقادی را به انسانیت، عهد، وفا و... هم میتوان نسبت داد.
ایمانی افزود: به نظرم انسان معاصر به یک دوگانگی دچار شده است که این دوگانگی اعتقادی است و به همین علت سرمشق موضوع فیلم جدیدم را بیاعتقادی قرار دادم.
وی گفت: پس از بررسی این موضوع، به دنبال پیدا کردن سوژه بودم و در شهرهای مختلف به جستجو پرداختم و با افراد مختلفی در این باره گفتگو کردم تا به سوژه «عالیجناب» رسیدم که یک قهرمان سابق ورزش بکس است.
این فیلمساز ادامه داد: او مشکلات خانوادگی دارد و با مسائل دیگری از جمله بدهکاری مالی دست و پنجه نرم میکند که در نهایت، این موضوعات باعث تغییراتی در اعتقادات انسانی او شده است.
وی با اشاره به این که دو سال پیگیر مراحل ساخت این فیلم بوده است، اذعان کرد: زمان زیادی را برای رسیدن به نتیجه مطلوب سپری کردم، چون همیشه تلاش میکنم از نزدیک با سوژههایم زندگی کنم و به همین دلیل حدود دوماه در خانه سوژه مورد نظر ساکن بودم و با آنها زندگی کردم تا بتوانم سکانسهای مورد نظر را فیلمبرداری کنم.
ایمانی دربارهی تاثیر برگزاری جشنواره سینماحقیقت در دیده شدن مستندها گفت: سال گذشته در جشنواره، مستند «جوکر» را داشتم که تا روز ششم جایگاه اول را در بین مخاطبان داشت و پُربیننده بود و به نظرم «عالیجناب» هم جزو فیلمهای پُرمخاطب خواهد شد.
این فیلمساز جوان ادامه داد: این مستند قصه دارد و مخاطب درگیر ماجراهای آن خواهد شد و نزدیک بودن به شخصیتها برایش بسیار جذاب است. در پایان مخاطب به این نتیجه میرسد که بحث و مشکلات اجتماعی که در جامعه وجود دارد، باعث میشود برخی اعتقادات دستخوش تغییرات شود.
انتهای پیام