به گزارش ایسنا، سید رضا صالحی امیری در مورد پیگیری کارهای المپیک ۲۰۲۰ بیان کرد: مسائل مربوط به کاروان در سه سطح در کمیته پیگیری می شود. روسای فدراسیون ها در هیات اجرایی حاضر می شوند و مسائل مربرط به رشته تحت مدیریت او مطرح می شوند. ضمن اینکه بازدید از اردوها هم مکمل این سطح از کار است.
وی ادامه داد: تا به امروز ۲.۵ میلیارد تومان خارج از سقف بودجه مصوب به فدراسیون ها کمک داشته ایم، تا به امروز هم ٩٠ درصد بودجه سالیانه فدراسیون ها را پرداخت کرده ایم و به زودی ١٠ درصد باقی مانده پرداخت می شود.
روسای فدراسیون ها حرفه ای هستند و از کلمه ان شاءالله استفاده می کنند!
صالحی امیری در مورد فشار آوردن به فدراسیون ها برای اعلام تعداد مدال در المپیک گفت: در جلسات حاضر بودم و این نبود استرس به فدراسیون ها وارد شود. بلکه آقای سلطانی فر تشویق می کند. ما در جلسات ستاد در مورد ارزیابی ها از کسب مدال سوال می کنیم و هیچ کسی در ستاد القا نکرده که باید مدال بگیرید. روسای فدراسیون ها هم حرفه ای هستند و همه آنها از کلمه ان شاءالله استفاده می کنند.
درخواست افزایش سهمیه رسانه ها را داشتیم اما نپذیرفتند
صالحی امیری در مورد تعداد سهمیه رسانه ها گفت: تعداد سهمیه رسانه های ما ۱۵ نفر است اما ما دو مرتبه درخواست افزایش سهمیه داشتیم که به ۲۰ نفر افزایش یابد اما پذیرفته نشد.
شرایط از لحاظ کسب سهمیه خوب است
صالحی امیری در مورد وضعیت ورزشکاران تاکید کرد: تک تک ورزشکاران که امید به کسب سهمیه آنها وجود دارد، در معرض نظارت و آنالیز دقیق ما هستند تا مسائل و مشکلات مربوط به آنها بررسی و حل و فصل شود. حمایت ما تا المپیک ادامه دارد. نسبت به ادوار گذشته المپیک مانند لندن و ریو، شرایط فعلی کاروان توکیو از نظر کسب سهمیه خوب است، از واژه ایده آل استفاده نمی کنم اما شرایط خوب است. به لحاظ بودجه هم شرایط خوب است، مدعی کمک ایده آل مالی نیستیم اما با توجه به مشکلات مالی موجود، کمک خود را داشته ایم.
بدترین روش مدیریتی تنها گذاشتن قهرمانان ملی است
صالحی امیری در پاسخ به این پرسش که به نظر می رسد قدر کیانوش رستمی دانسته نشده است، تصریح کرد: کار ما پیگیری چالش ها و مشکلات بین ورزشکاران و فدراسیون ها است. در قضیه احسان حدادی، حامد حدادی، میلاد وزیری و حسن تفتیان همین کار را کردیم. کار ما این نیست نظاره گر باشیم. آیا بازگشت و حمایت از میلاد وزیری کار درستی بود یا خیر. یا حمایت از حامد حدادی و بازگشت مجدد او به تیم ملی کار درستی بود یا خیر. بدترین روش مدیریت این است قهرمان ملی را در شرایط بحرانی تنها بگذاریم و این روش غیر اخلاقی است. ما سهراب مرادی را حمایت می کنیم چه به المپیک برسد چه نرسد. ما از کیانوش هم حمایت مادی و معنوی می کنیم. هر کسی در زندگی خود فراز و فرودهایی دارد. کیانوش در مسابقات نتیجه نگرفت و ما هم راضی نیستیم اما نباید دستمایه انتقام جویی قرار بدهیم. از طرفی المپیک ۲۰۲۰ انتهای دنیا نیست و رویدادهای دیگری هم در پیش داریم.
نتایج امید رضایت بخش نبود
او در مورد تیم فوتبال المپیک گفت: از روز اول طی توافق سه جانبه مسئولیت تیم امید کامل به فدراسیون سپرده شد اما تیم امید یکی از امیدهای مردم برای صعود به المپیک است. تاکنون طی دو مرحله ۴۰۰ میلیون تومان به فدراسیون کمک کرده ایم. باز هم قول دادم در محدودیت مالی قرار نمی گیرند اما قطعا نتایج رضایت بخش نبود. اما باید تیم امید تشویق شود. انتظارات ما و ملت مشخص است و شخصا امیدوارم تیم امید از این پیچ سخت عبور کند و بعد از ۴۵ سال به المپیک برود.
ژیمناستیک ۴.۵ میلیارد درخواست تامین تجهیزات داشته اما نمی توانیم تامین کنیم
صالحی امیری در پاسخ به این پرسش که فدراسیون ژیمناستیک اعلام کرده برای اعزام ها پول ندارد، گفت: ما نمی توانیم به همه نیازها پاسخ دهیم. همه روسای فدراسیون ها زمان انتخابات می گویند اسپانسر می آورند اما بعد می بینیم کمتر این اتفاق می افتد. ما ۹۰ درصد تعهدات خود را انجام دادیم و کمک مالی هم اضافه بر آن داشتیم. همین شنبه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک مالی به فدراسیون ها تصویب کردیم و بیشتر از این در توان ما نیست. ژیمناستیک البته باید مورد حمایت قرار گیرد و نیاز به منبع ارزی جدی دارد چون مشکل تجهیزات دارد اما ما تعهدات خود را نسبت به این فدراسیون انجام داده ایم. البته من به ژیمناستیک حق می دهم اما در نامه ای ۴.۵ میلیارد درخواست تامین تجهیزات داشته است اما توان تامین آن را نداریم.
او ادامه داد: ما به فدراسیون های کاراته، هندبال، شمشیربازی، کوهنوردی و قایقرانی کمک کرده ایم. ۳۲ میلیارد کمک مستقیم و ۱۰ میلیارد کمک غیر مستقیم به فدراسیونها داریم و این در حالی است که کل بودجه کمیته ملی المپیک ۷۴ میلیارد تومان است. در این میان هزینه های ارزی و ریالی برای اعزام ها هم وجود دارد. ما در بودجه سال ۹۹ باید سه ردیف بودجه تعریف کنیم.
پول ویلموتس را ما ندادیم
صالحی امیری در پاسخ به این پرسش که گفته می شود پول ویلموتس را کمیته ملی المپیک داده است تصریح کرد: این مطلب صحت ندارد.
هدف ما وفاق بین ورزشکاران و فدراسیون ها است
رییس کمیته ملی المپیک در مورد حمایت از ورزشکارانی که ارتباط خوبی با فدراسیون خود ندارند، گفت: وظیفه ما ایجاد فضای صمیمیت میان قهرمانان و فدراسیون ها است. رسالت ما بر این است که در چالش ها با مداخله مثبت و سازنده ایجاد وفاق و وحدت کنیم. حمایت ما از ورزشکاران در چارچوب تقویت تیم ملی است و ورزشکار نباید در رسانه علیه فدراسیون خود صحبت کند. ما در جلسات با ورزشکاران گفته ایم باید خود را منطبق با سیاست های فدراسیون قرار دهند.
مداخله ای در انتخابات فدراسیون ها نداشته ام
صالحی امیری در مورد مایه گذاشتن برخی کاندیداهای انتخابات فدراسیون ها از جمله دوومیدانی از او تاکید کرد: شان کمیته ملی المپیک و شان رییس کمیته ملی المپیک بیطرفی در انتخابات است. تا امروز هم من و هم سازمان ما مداخله مستقیم و غیر مستقیم نداشته است. اما در اتاق ما باز است و ما شنونده هستیم. رسما اعلام می کنم استراتژی رییس کمیته و کمیته ملی المپیک این است مداخله ای در انتخابات نداشته باشد و این به صلاح ما است. همچنین مداخله خلاف اخلاق و اصول مدیریتی است و از هیچکسی حمایت نمی کنیم و رای ما مخفی است. این موضوع راجع به همه فدراسیون ها است حتی کسانی که در هیات اجرایی سمت دارند.
وی ادامه داد: ما ایستادگی کردیم انتخابات همه فدراسیون ها از جمله کشتی عادلانه برگزار شود. به ما هجمه ای وارد شد و ما هم مصلحت ندیدیم موضوع را باز کنیم. با این حال اگر مورد دخالت در فدراسیون ها دیدید به من تذکر بدهید اما من تکذیب می کنم که کمیته ملی المپیک در انتخابات فدراسیون ها مداخله می کند. من احترام زیادی برای آقای داورزنی قائل هستم اما می گویم در انتخابات ها باید رقابت باشد. بهنام محمودی دو روز قبل از انتخابات آمد و 15 رای آورد.
سعیدی خیلی وقت است به عنوان دبیرکل انتخاب شده
او درباره معرفی دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: سعیدی خیلی وقت است که انتخاب شده اما اعلام رسمی نکردیم. منتظر صدور حکم خزانه دار هستیم. ۲ نفر را معرفی کردیم و حکم هر کدام آمد حکم سعیدی را می زنیم. او دبیر کل است.
انتهای پیام