حسین ناظمیانپور در نشست کمیته آنفلوانزا شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تاکید بر آموزش راههای پیشگیری گفت: اطلاعرسانی روشهای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا برای عموم مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است و در این میان مبتلایان به بیماریهای زمینهای باید بیش از گذشته مراقب باشند و نسبت به رعایت اصول ساده پیشگیری اقدام کنند.
وی افزود: با شیوههای ساده بهداشتی مانند شست و شوی دستها و رعایت اصول و آداب تنفسی مانند استفاده از دستمال و ماسکهای یکبار مصرف، میتوان امکان ابتلا به این نوع بیماری در افراد را کاهش داد.
این مسئول اضافه کرد: احتمال انتقال بیماری آنفولانزا در بین دانشآموزان نیز به دلیل قرار گیری در جمع بزرگ بیشتر است چرا که حضور در فضاهای تجمعی محیطی و ارتباطات نزدیکتر این روند را شتاب میبخشد و بر این مبنا، توصیه میشود مبتلایان استراحت کافی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در خصوص ویژگی ویروس آنفلوانزا توضیح داد: ویروس آنفلوانزا همواره تغییر شکل میدهد و بر این اساس احساس میشود امسال شدت بیماری، میزان انتقال و عوارض آن هم در این نوع ویروس بیشتر شده است.
وی افزود: مبتلایان به بیماریهای زمینهای بیش از سایران در معرض خطر مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا و حتی عوارض ناشی از این بیماری قرار دارند که ضروری است این گروه مراقبتهای پیشگیرانه بیشتری را انجام دهند.
ناظمیانپور خاطرنشان کرد: زنان باردار، کودکان ۶ تا ۵۹ ماهه به ویژه زیر ۲ سال و افراد بالای ۶۰ سال توجه بیشتری نسبت به تزریق واکسن و اقدامات پیشگیرانه داشته باشند.
وی یادآوری کرد: افرادی که دچار بیماریهای سرکوب کننده سیستم ایمنی، همانند مبتلایان به اچ ای وی یا "ایدز"، ضایعات نخاعی، بیماریهای عصبی و عضلانی، بیماران مزمن ریوی، آسم شدید، بیماریهای مزمن انسداد ریوی، بیماران دچار نارساییهای قلبی و عروقی، مزمن کلیوی و کبدی نیز باید مراقبتهای بیشتری انجام دهند.
انتهای پیام