به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پمپ خوب، ساخت و تولید انواع مختلف تجهیزات و ملزومات گرمایشی برای خانهها و کارخانهها توسط شرکتهای بزرگ و کوچک سازنده تجهیزات تأسیسات حرارتی انجام میشود و با توجه به پیشرفت تکنولوژی در این زمینه بهترین محصولات برای ایجاد گرما تولید میشود. این روزها بیشتر کارخانهها تجهیزاتی تولید میکنند که کمهزینه باشد و بیشترین مقدار گرما را در فصل زمستان تولید کند. دستگاههای کممصرف کمک بزرگی به بهینهسازی مصرف سوخت میکنند. تأسیسات گرمایشی انواع مختلفی دارند که در این متن بعضی از آنها را شرح میدهیم.
مشعل گازی
مشعلهای گازی یکی از مهمترین اجزای سیستم گرمایشی موتورخانه هستند. در واقع منبع اصلی گرمایش ساختمانها مشعلها هستند و مشعل گازی یکی از رایجترین انواع مشعل است و در سیستم گرمایشی تهویه مطبوع و تأسیسات مکانیکی استفاده میشود. بهطورکلی هر دستگاهی که بتواند سه عامل گرما، سوخت و اکسیژن را در کنار هم قرار دهد و از این طریق اشعه ایجاد کند، بهعنوان مشعل گازی شناخته میشود. برای آگاهی از قیمت مشعل گازی با پمپ خوب تماس بگیرید.
در مشعلهای گازسوز، اکسیژن؛ سوخت و جرقه موجب به وجود آمدن شعله میشوند و این پروسه توسط سیستم هوارسانی، سیستم جرقهزدن، سیستم سوخترسانی و با کمک سیستم کنترلی مشعل انجام میشود. مشعلهای گازی دارای سیستمی به نام سیستم هوارسان هستند و بهطورکلی میتوان گفت در مشعلهای گازی یک دستگاه فن وجود دارد که این فن از طریق چرخیدن، هوای مورد نیاز مشعل گازی را بهوسیله یک موتور الکتریکی تک فاز یا سه فاز تأمین میکند. کنترل و تنظیم میزان هوایی که وارد مشعل گازی میشود توسط دریچهای که دمپر نامیده میشود، صورت میگیرد. دمپرها در دو نوع دستی و الکتریکی ساخته میشوند. سیستم جرقه زدن مشعلهای گازسوز توسط ترانسهای تک وایر یا دو وایر انجام میشود. قدرت ترانسهای جرقه بین ۵ تا ۱۵ کیلوولت است و در نتیجه جرقه در طول ۳ تا ۶ ثانیه ایجاد میشود و حرارت اولیه تولید میشود. سوختی که برای مشعلهای گازسوز استفاده میشود، گاز طبیعی است که از مخلوط چند گاز تشکیل شده است. بیشترین گازی که برای سوخت مشعلهای گازسوز استفاده میشود، گاز متان است. سوخت از لولههای گاز حرکت میکند و سپس وارد فیلتر میشود و بعد از خارج شدن از شلنگ گاز و گذشتن از شیر برقی وارد لوله حمل گاز میشود و با هوایی که از فن خارجشده ترکیب میشود و به خاطر برخورد با صفحه چرخش هوا، مشعل گازی روشن میشود.
منبع دوجداره
منبع دوجداره از دوجداره گالوانیزه فولادی تشکیل شده و در استوانه داخلی آن، آب شهری و در فاصله بین استوانه خارجی و داخلی آب گرم دیگهای مرکزی جریان دارد. منبع دوجداره یکی از مبدلهای حرارتی است که بهطور غیرمستقیم کار میکند. منابع دوجداره به شکل افقی ساخته میشوند و بیشتر در موتورخانههای ساختمانهایی نصب میشوند که کمتر از ده واحد مسکونی یا اداری دارند. منبع دوجداره در مقایسه با منبع کویلی قیمت مناسبی دارد و ارزانتر است و چون برای به گردش درآوردن آب گرم نیازی به پمپ سیرکولاتور ندارد، در بازار تأسیسات گرمایشی کاربرد زیادی دارد. در منبع دوجداره، کاهش فشار آب بسیار کم است و به همین دلیل میتواند آب گرم مصرفی را تا ۴ طبقه و بدون پمپ و فقط با یک لوله برگشت، گرم نگه دارد. تنها مشکلی که منبع دوجداره دارد این است که اگر در بین جدارههای داخلی و خارجی، سوراخ یا نشتی ایجاد شود؛ تعمیر آن کاری سخت است.
منابع دوجداره در حجمهای مختلفی بین ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ لیتر، تولید میشوند. برای تعیین حجم منبع دوجداره باید تعداد افراد ساکن در ساختمان، نوع کاربری ساختمان، تعداد شیرهای مصرفی مشخص شود. جنس منبع دوجداره از ورق گالوانیزه است و استفاده از این ورق امری ضروری است چون این ورق از کیفیت بالایی برخوردار است. از آنجایی که در منبع دوجداره آب با فشار بالا حرکت نمیکند، نیازی به استفاده از ورقهای ضخیم ندارد و اصولاً ضخامت ورقهها بیشتر از یک سانتیمتر نیست. برای خرید و یا استعلام قیمت منبع دوجداره با پمپ خوب تماس بگیرید.
دیگ چدنی
دیگ آب گرم یکی از مهمترین اجزای موتورخانه ساختمانها است. دیگها با توجه به نوع بدنه و همچنین سیالاتی که در آنها وجود دارد، انواع مختلفی دارند. دیگ چدنی یکی از رایجترین نوع دیگها است و به خاطر گرمای ناشی از سوخت مشعل، درجه حرارت سیالات در آن بالا میرود. برای تولید دیگهای چدنی، از چدن خاکستری استفاده میشود، برای تولید این دیگها در اندازههای مختلف، از روش ریختهگری استفاده میشود.
تعداد دیگهای چدنی مورد نیاز یک ساختمان، به محل و ابعاد موتورخانه ساختمان بستگی دارد. برای ساختمانهای مسکونی و اداری کوچک، یک دستگاه آب گرم شوفاژ کافی است درصورتی که برای ساختمانهای بزرگ، حداقل دو دستگاه دیگ چدنی مورد نیاز است.
انتهای رپرتاژ آگهی