بلد در هنگام اختلالات به کمک شهروندان آمد

در زمان اختلالات اینترنت، قابلیت‌ مسیریابی بلد، با در نظر گرفتن طرح ترافیک و به کمک دستیار صوتی، نقشه آفلاین، نمایش پلاک ساختمان‌ها و امکان جست‌وجوی پمپ‌بنزین و سایر مقاصد پر اهمیت، به  ۱.۵ برابر استفاده معمول رسید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بلد، تاثیر منفی قطع اینترنت بر کل کشور و به خصوص اکوسیستم فناوری اطلاعات واضح است، اما در شرایط بحرانی بوجود آمده، برای جابجایی و مسیریابی و نیازهای مبتنی بر نقشه و مسیریاب، تنها بلد و چند سرویس داخلی دیگر وجود داشتند که پاسخگوی نیاز مردم باشند. عدم تشخیص مکان کاربر به واسطه تضعیف اینترنت  در برخی موارد گزارش شده بود. در وضعیت عادی علاوه بر GPS -که دسترسی مورد نیاز اپلیکیشن نقشه است- وای فای و اینترنت جهانی نیز به تشخیص موقعیت مکانی افراد کمک می‌کنند که متاسفانه در شرایط فوق هیچ یک از این دو مورد وجود نداشتند. بلد با زیرساخت قدرتمند خود، درخواست‌های مسیریابی را که ۱.۵ برابر وضعیت عادی خود بود پاسخ داد. همزمان با ۲ برابر شدن تعداد کاربران فعال روزانه، تلاش تیم بلد بر بهینه کردن فضای سرورها، به منظور پاسخگویی سریع‌تر و بهتر بود. در این بین برای مدت کوتاهی، مشکلاتی برای سرویس دریافت «لاگ مسیر» و «محاسبه ترافیک» و« سرویس کاشی‌های نقشه» بوجود آمد که با تلاش تمام اعضای تیم برطرف شد. 

بلد، به عنوان عضوی از اکوسیستم کارآفرینی، با هرگونه قطع و محدودیت در دسترسی به ‌اینترنت و استفاده از اپلیکیشن‌ها مخالف است. بلد تاکنون برپایه توانمندی‌های خود در عرصه فناوری و همچنین تکیه بر قابلیت‌های بومی خود در مسیر رشد و ارائه خدمات مناسب قدم برداشته و تلاش می‌کند همانند برندهای مطرح دنیا در یک فضای رقابتی سازنده، برتری‌های بومی ‌خود را نسبت به سایر رقبا مانند ویز و گوگل مپس به نمایش بگذارد.

استقبال کاربران از بلد از آذرماه ۹۷ با روندی منطقی در حال افزایش بود، به طوری که در طی ۶ ماه و با رشد ۳۰ درصدی، در تیرماه ۹۸ به ۲ میلیون کاربر فعال رسید و در شهریور ۹۸ - طبق گزارش تیم فنی - ۴ میلیارد کیلومتر با بلد مسیریابی شده بود. مسیریابی در بلد با توجه به معیارهای مختلف از قبیل مسافت، زمان و ویژگی‌های خاص بومی مانند ورود یا عدم ورود به طرح‌های ترافیکی، توانسته دغدغه بخش زیادی از کاربران خود را برای انتخاب مسیر مناسب پاسخ دهد.

رویکرد اصلی در نقشه و مسیریاب بلد، ارائه قابلیت‌هایی متناسب با نیازهای بومی‌ بوده است. در کنار تمام خدماتی که بلد به کاربرانش ارائه می‌دهد، قابلیت مسیریابی آفلاین یکی از مهم‌ترین قسمت‌هایی است که به کمک شهروندان آمد که از تاریخ ۲۰ آبان تاکنون بیش از ۸۰ هزار بار توسط کاربران این نقشه بومی دانلود شده است. عدم برخورداری از اینترنت با کیفیت در نقاط مختلف، نیاز به صرفه‌جویی در هزینه‌ها و درخواست‌های متعدد کاربران، از جمله دلایلی هستند که استفاده از نقشه در حالت آفلاین را افزایش می‌دهند. مسیریابی آفلاین این امکان را به کاربران می‌دهد تا تنها با یک باردانلود نقشه استان مورد نظرشان و بدون استفاده از بسته ‌اینترنتی، امکان مسیریابی داشته باشند؛ هر چند تخمین زمان رسیدن در حالت آنلاین دقیق‌تر است.

بلد به عنوان نقشه و مسیریاب بومی‌ تلاش کرده تا با توجه به معضلات ترافیکی و موضوعات اقتصادی موجود، قدمی ‌را برای بهبود وضعیت عبور و مرور در شهرهای مختلف بردارد. نمایش اطلاعات ترافیکی مانند محدودیت‌های تردد، تغییر جهت خیابان‌ها، نقاط حادثه‌خیز، پلاک ساختمان‌ها و طرح‌های ترافیک بر مدیریت ترافیک تاثیر به‌سزایی گذاشتند. نمایش اطلاعات کامل بیش از ۴۰۰۰ پمپ بنزین و بیش از ۶۰۰ هزار نقطه پرمراجعه به واسطه عکس‌های خودروهای تصویربرداری بلد و نیز صحت سنجی اطلاعات بخش دیگری از توجه به نیازهای بومی‌ بوده است. با شروع پاییز و افزایش ترافیک‌های شش ماهه دوم سال، استفاده از قابلیت‌های مختلف بلد نیز افزایش یافت. تعداد جست و جوی مقاصد مختلف از شروع ترافیک‌های آبان ماه ۲.۵ برابر و استفاده از مسیریابی ۱.۵ برابر رشد داشت. پشتیبانی بلد تاکنون بیش از ۲۲ هزار بازخورد را از طرف کاربران به صورت ایمیل یا در بخش نظرهای کافه بازار دریافت کرده است.

با توجه به استفاده روزمره کاربران تلفن‌های هوشمند از نقشه‌ برای مسیریابی و جست‌وجو، بلد در تلاش است تا نیازهای کاربرانش را برطرف کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98090905632
  • خبرنگار : 30054