جزئیات برگزاری همایش «بررسی آرا و اندیشه های تفسیری آیت الله جوادی آملی» در رفسنجان

مسئول برگزاری همایش «بررسی آرا و اندیشه های تفسیری آیت الله جوادی آملی» جزئیات برگزاری این همایش را تشریح کرد.

سکینه آفرند عصر امروز ۷ آذرماه در نشست خبری این همایش اظهار کرد: تعداد ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که ۹ مقاله برگزیده و چهار مقاله در همایش قرائت می‌شود.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت زینب(س) تصریح کرد: دبیرخانه همایش مستمر خواهد بود و ادامه پیدا می‌کند جامعه ما به ویژه قشر نخبه نیاز به چنین آثاری دارند که حقیقتا چشمه حیات است که باید از آن بهره بگیریم.

مسئول برگزاری همایش بررسی آراء و اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی‌آملی ادامه داد: هرچه نسل جوان ما با این آثار آشنا شوند دردهای لاینحلی که به ظاهر در جامعه می‌بینیم با همین مبانی و اندیشه‌ها اصلاح می‌شود و به برکت این همایش سیر حرکت به سوی اندیشه‌های آیت‌الله جوادی‌آملی شتاب خاصی گرفته است.

آفرند بیان کرد: حجت‌الاسلام مرتضی جوادی‌آملی فرزند آیت‌الله جوادی‌آملی و بهجت‌پور رئیس حوزه‌های علمیه خواهران از سخنرانان ویژه این مراسم هستند ضمن اینکه مقاماتی از کشور و استان در این همایش حضور خواهند داشت.

مشارکت همه استان‌های کشور در همایش

مسئول مدرسه علمیه حضرت زینب(س) رفسنجان نیز با بیان اینکه شروع این همایش که با نام قرآن در رفسنجان رقم خورد موجب شد همه مسئولان با تمام توان و مشتاقانه برای همکاری گام بردارند، افزود: این همراهی نشان از علاقه به قرآن است.

فاطمه نخعی عنوان کرد: از مقالات ارسال‌شده به دبیرخانه ۲۰ مقاله از استان کرمان بود که ۱۵ مقاله از رفسنجان است که از بین آن‌ها دو نفر در سطح ۴ برتر شدند و و نفر سوم سطح ۴ از قم است.

وی توضیح داد: ۲۰ مقاله از قم، ۹ مقاله از خوزستان، ۹ مقاله از سمنان، ۷ مقاله از اصفهان، ۶ مقاله از تهران، ۵ مقاله از گلستان،  ۴ مقاله از یزد و مقالاتی هم از استان‌های قزوین، البرز، آذربایجان، مرکزی، گیلان، ایلام، کهیکیلویه و بویراحمد و فارس ارسال شده است.

نخعی با بیان اینکه از همه سطوح جداگانه مقالات بررسی که از هر سطح سه نفر برگزیده شدند گفت: تقریبا همه استان‌های کشور درگیر این همایش و مقاله شدند و اکثر مقالاتی که ارسال شده حاصل کار دو و سه نفری هستند.

مسئول مدرسه علمیه حضرت زینب(س) رفسنجان اظهار کرد: همایش بررسی آراء و اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی‌آملی ساعت ۸ صبح ۱۴  آذرماه جاری در تالار خیام دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان برگزار می‌شود و تا ساعت ۵ بعداز ظهر ادامه دارد.

ضرورت آشنایی نخبگان و دانشگاهیان با اندیشه‌های آیت‌الله جوادی‌آملی

معاون فرهنگی مؤسسه بین‌المللی اسرا نیز در این نشست خبری گفت: اندیشه‌های آیت‌الله جوادی‌آملی حقیقتا اندیشه تمدن‌ساز بوده که زیربنای تمدن اسلامی است و باید نخبگان و دانشگاهیان و حوزویان با این اندیشه آشنا شوند.

ابوالفضل خراسانی افزود: این رویداد ملی ارزشمند که در رفسنجان برگزار می‌شود اهمیت زیادی دارد رفسنجان بستر فرهنگی اجتماعی خوبی دارد که در کمترین جایی وجود دارد.

وی بیان کرد: آثار آیت‌الله جوادی‌آملی به لحاظ تعداد و تنوع موضوعی بسیار کم‌نظیر بود و شخصیت ایشان هم در بعضی حوزه‌ها کم‌نظیر و بلکه بی‌نظیر است.

معاون فرهنگی مؤسسه بین‌المللی اسراء با بیان اینکه اندیشه‌های آیت‌الله جوادی‌آملی حاصل میراث کهنی است که از اساتید ایشان به ویژه امام خمینی (ره)، علامه طباطبایی، محقق داماد و ..است، ادامه داد: امروز ایشان پرچمدار حکمت اسلامی است که ملاصدرا آن را پایه‌ریزی کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اندیشه آیت‌الله جوادی‌آملی حقیقتا اندیشه تمدن‌ساز بوده که زیربنای تمدن اسلامی است که باید نخبگان و دانشگاهیان و حوزویان با این اندیشه آشنا شوند.

معاون فرهنگی مؤسسه بین‌المللی اسراء با اشاره به کتاب مفاتیح‌الحیات آیت‌الله جوادی‌آملی گفت: این کتاب در زمینه رفتار اجتماعی تأثیرات زیادی دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ آذر ۱۳۹۸ / ۲۰:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98090704968
  • خبرنگار : 50188