غذای متفاوت فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی برای روز شکرگزاری

فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی در ویدئوی جدید خود در مورد غذای روز شکرگزاری و ایده‌های خود در مورد آن صحبت کردند.

به گزارش ایسنا، فضانوردان "ایستگاه فضایی بین‌المللی" (ISS)، ایده‌های خلاقانه‌ای را برای غذای روز شکرگزاری در سر دارند.

این فضانوردان، به مناسبت روز شکرگزاری، ویدئویی از خود منتشر کردند و در آن، به صحبت درباره این روز و بیان احساسات خود در مورد آن پرداختند. اما صحبت در مورد روز شکرگزاری بدون اشاره کردن به غذای مخصوص این روز لطفی ندارد. "اندرو مورگان" (Andrew Morgan)، از فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی در این ویدئو گفت: هنگامی که به روز شکرگزاری فکر می‌کنیم، خانواده، دوستان و همچنین غذای این روز را به یاد می‌آوریم.

وی افزود: ما در مورد خانواده و دوستانمان، صحبت‌های زیادی داشتیم اما قصد داریم از یک غذای واقعی نیز در خارج از ایستگاه فضایی بین‌المللی لذت ببریم.

روز شکرگزاری، هر سال در چهارمین پنجشنبه ماه نوامبر و در پایان فصل درو برگزار می‌شود تا مردم به واسطه آن، شکر داشتن نعمت‌های مادی و معنوی را به جا بیاورند.

مورگان به همراه "کریستینا کُخ" (Christina Koch) و "جسیکا میر" (Jessica Meir)، دو فضانورد دیگر ایستگاه فضایی بین‌المللی، در مورد بسته‌های غذایی متفاوتی که قرار است در این روز مورد استفاده قرار بگیرند، صحبت کردند. آنها تصمیم دارند علاوه بر غذاهای مرسوم روز شکرگزاری مانند بوقلمون، ایده‌های خلاقانه دیگری نیز به کار ببرند.

مورگان ادامه داد: غذای ما برای روز شکرگزاری، علاوه بر بوقلمون، سبزیجاتی مانند لوبیای سبز و سیب‌زمینی شیرین را نیز شامل می‌شود.

میر، دیگر فضانورد دیگر ایستگاه فضایی بین‌المللی نیز گفت: سیب‌زمینی شیرین در خانه من بسیار مورد توجه است اما در اینجا باید تغییراتی روی آن صورت بگیرد. ما باید کمی آب به سیب‌زمینی شیرین بسته‌بندی شده اضافه کنیم تا برای مصرف آماده شود.

وی افزود: داشتن این غذاها در کنار بوقلمون می‌تواند یک وعده غذایی عالی را برای شام روز شکرگزاری فراهم کند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98090704652
  • خبرنگار : 71604