"سیدمهدی طبیب زاده" امروز پنجم آذرماه در نشست شبکه ملی جامعه و دانشگاه (کارگروه اقتصاد، صنعت و گردشگری) استان کرمان به میزبانی جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: کرمان از لحاظ منابع و در برنامه مشکلی نداشته اما باید ببینیم علت مشکلات چیست و به دنبال راه حل آن باشیم.
وی افزود: هر روز فاصله ما با شاخص های کشور بیشتر می شود و باید دید چه عاملی باعث شده نتوانیم از امکانات استان متناسب استفاده کنیم و طراز داشتهها و برداشت ها از اقتصاد متناسب نیست؟
به گزارش ایسنا، "امین غفارینژاد" معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این کارگروه گفت: مطالعات جامع و کاملی در بخش های مختلف در استان انجام شده که نشان می دهد فضای حاکم بر صنعت تابع دو بخش داخلی و خارجی است.
وی افزود: ۱۲۰۰ واحد صنعتی فعال و نیمه فعال در استان کرمان داریم که پیشنهاد بنده این است کارگروه اقتصاد، صنعت و گردشگری شبکه جامعه و دانشگاه در عارضه یابی دقیق واحدها ورود کرده و به طور ریشه ای معضل حدود ۶۰۰ واحد مشکلدار را حل و آنها را هدایت و حمایت کنیم.
غفارینژاد تصریح کرد: بخش عمده ای از مشکلات حوزه های مختلف از جمله صنعت، فضای حاکم پیرامونی است که باید به دور از فضای سیاسی و غیرکارشناسی تصمیم بگیریم و این تصمیم به مسوولان استان القاء شود تا بتوانند فضای اقتصاد را اثربخش تر کنند.
براساس این گزارش، "سیدمحمدابراهیم علوی" رییس کمیسیون آی تی و کسب و کارهای جدید اتاق بازرگانی کرمان نیز در این نشست گفت: مطالعات به اندازه کافی در ۴۰ سال گذشته و حتی قبل از آن انجام و مسائل و مشکلات شناخته شده است، اما به نظر نمی آید در مدیریت ها و به ویژه بخش دولتی عزم جزمی برای رفع چالش ها وجود داشته باشد.
وی افزود: رفع هر یک از مشکلات تبعات سیاسی، امنیتی و اجتماعی زیادی به دنبال دارد زیرا ما فرصت ها زیادی را از دست داده ایم و باید ابرمَردانی در هر سه قوه(مجریه، مقننه و قضائیه) پیدا شوند که این تبعات را بپذیرند.
رییس کمیسیون آی تی و کسب و کارهای جدید اتاق بازرگانی کرمان با بیان اینکه باید اعتمادسازی عمومی را انجام بدهند که رفع چالش ها با کمترین تبعات صورت می گیرد، تصریح کرد: همواره مشارکت مردم در رفع چالش ها نادیده گرفته شده است.
انتهای پیام