مهدی هدایتی با اشاره به تولید ۱۰ هزار و ۱۵۳ تن ماهی در مجتمعهای آبزیان استان، اظهار کرد: میزان تولید ماهی سردابی 7 هزار و 827 تن و ماهیان گرمابی 1 هزار و 748 تن بوده که با این میزان خراسان رضوی در تولید ماهیان سردابی مقام نهم کشور و در ماهیان گرمابی مقام ششم کشور را دارد.
وی در خصوص سرانه مصرف ماهی در استان عنوان کرد: سرانه مصرف استان ۶.۳ کیلوگرم در سال است در حالی که سرانه مصرف کشور 11.22 کیلوگرم برآورد شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: بهرهگیری از ظرفیت منابع آبی موجود از جمله آبهای پشت سدهای بزرگ و کوچک میتواند زمینه ساز توسعه شیلات در خراسان رضوی باشد. در راستای برنامهریزیهای انجام شده بزرگترین طرح، پرورش آبزیان در کلات است که زمینه تولید ۸۵ تن ماهی سردابی را فراهم آورده است.
انتهای پیام