در نشست جابزلند مطرح شد؛

تغییرات حوزه فناوری جنسیت را در مشاغل خانگی بی‌معنا می‌کند

مدیر مرکز تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: تغییرات در حوزه‌های فناوری، اقتصادی، اجتماعی، محیط زیست، فرهنگی و جمعیتی منجر به تغییر ات عمیق، وسیع و سریع محیط کلان کسب و کار شده است.

دکتر جواد سخدری در افتتاحیه اولین کمپ نوآوری و مشاغل خانگی استان خراسان رضوی(جابزلند) که در محل سالن تلاش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: این تغییرات سبب تغییر الگوی انجام  کسب وکارها و در نتیجه مرگ ومیر بسیاری از کسب وکارها و ایجاد فرصت‌های کارآفرینی  جدید بی‌شمار برای سایر کسب وکارها شده است .

وی تغییرات در حوزه فناوری را  نقطه عطفی برای چرخش راهبردی  در حوزه کسب و کارها بر شمرد و ادامه داد: تغییرات در حوزه فناوری باعث شده تا بسیاری از کسب و کارهای کنونی قادر باشند در قالب کسب و کارهای خانگی توسعه یابند.

مدیر مرکز تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تا چند سال آینده بسیاری از کسب و کارها در جهت کسب و کارهای خانگی تغییر خواهند یافت، بیان کرد: در حال حاضر بیشتر کسب و کارهای خانگی به لحاظ جنسیتی، زنانه‌اند اما با تغییرات فناوری، جنسیت در کسب و کارهای خانگی معنا نخواهد داشت.

سخدری عنوان کرد: مهمترین رکن چرخش از یک کسب و کار سنتی به سوی یک کسب و کار مدرن نوآوری در تمامی ابعاد آن است و مهمترین بعد  نوآوری‌ها در دنیای امروز، نوآوری در فرایندها، روش‌ها و مدل‌های کسب و کار است.

وی هدف از برگزاری اولین کمپ نوآوری و مشاغل خانگی استان خراسان رضوی(جابزلند) را علاوه بر شناسایی فرصت‌های جدید کسب وکار خانگی مبتنی بر تغییرات کلان محیطی، انجام کسب و کارهای سنتی درقالب  الگوی مدرن کسب و کار بر شمرد و اظهار کرد: از 88 طرح ثبت نام شده در جابزلند،42 طرح انتخاب و در نهایت ۲۰ طرح به کمپ راه یافتند که پس از یک ماه و مشخص شدن مدل‌های کسب و کار،  این طرح‌ها در الگوی نوین مشاغل خانگی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

به گفته مدیر مرکز تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، کمپ نوآوری و مشاغل خانگی استان خراسان رضوی(جابزلند) می‌‎تواند محل تولد و تعالی کسب و کارهای جدید خانگی باشد.


در ادامه دکتر حسین بختیاری، معاون تجاری سازی پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به تغییر در قوانین کسب و کارهای خانگی بر ضرورت تیم‌سازی در این کسب و کارها تاکید کرد.

به گفته وی، ۶۰ درصد موفقیت کسب و کارهای خانگی به دلیل داشتن تیم‌های قوی در این حوزه است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98082617024
  • خبرنگار : 50099