به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، این کاروان آمریکایی که چند روز قبل از مرزهای عراق به سمت سوریه به راه افتاده و با عبور از شهرک تل تمر وارد حومه شمالی حلب شده بود، روز چهارشنبه پایگاه صرین در جنوب عین العرب (کوبانی) را ترک کرده و پس از تخریب کامل آن، در جهت خلاف به راه افتاد و از منطقه تل تمر در حومه غربی حسکه عبور کرده و وارد پایگاه "قسرک" در حومه شهرک تل بیدر در اتوبان حسکه-درباسیه شد.
اسپوتنیک گزارش داد، کاروان آمریکایی شامل ۱۷۰ کامیون حامل مهمات، خودروهای زرهی، تجهیزات لجستیک و ماشین آلات سنگین وارد پایگاه قسرک در حومه شمال شرقی حسکه شد. این کاروان به شکل موقت در این پایگاه مستقر شد تا خود را برای عقبنشینی به سمت گذرگاه غیررسمی التونسیه (معروف به سیمالکا) مشترک با اقلیم کردستان عراق آماده کند، احتمال دارد بخشی از این کاروان به سمت میادین نفتی سوریه که در کنترل ارتش آمریکا هستند، حرکت کند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفتم اکتبر گذشته اعلام کرده بود قصد دارد نیروهای این کشور را از سوریه خارج کند اما از این تصمیم منصرف شده و امروز از ماندن نیروهای آمریکایی در سوریه به بهانه حمایت از میدانهای نفتی صحبت میکند.
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز از ورود یک کاروان نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق به استان حسکه شامل ۲۲ خودروی نظامی مدل هاموی و دو کامیون با حمایت یک فروند جنگنده آمریکایی خبر داد.
در ویدیوی منتشر شده، خودروهای زرهی آمریکایی (بیش از ۹ خودروی نظامی) در حال حرکت به سمت پایگاه "هیمو" در غرب شهر قامشلی جهت استقرار دوباره در این منطقه مشاهده شدند.
ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد، نزدیک به ۵۰۰ تا ۶۰۰ سرباز آمریکایی در سوریه باقی خواهند ماند.
نیروهای آمریکایی پیشتر در پنج نقطه در استان حسکه، چهار منطقه در دیرالزور، پنج منطقه در رقه، سه منطقه در منبج، پنج منطقه در عین العرب حضور داشتند.
انتهای پیام