اسماعیل نادری در جلسه میز توسعه صادرات طلا و جواهر و سنگ های قیمتی، رویکرد تشکیل میزهای استانی را کمک به توسعه صادرات کالاهای مختلف عنوان کرد و افزود: طرح و پیگیری مسایل دیگر مربوط به صنعت طلا از طریق ستاد تسهیل و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی قابل طرح است.
وی تاکید کرد: باید از پتانسیلهای موجود میز طلا برای حل مشکلات مربوط به صادرات طلا به کشورهای هدف صادراتی استفاده کرد.
وی همچنین با اشاره به مصوبه تحویل ارز در خارج از کشور از سوی صادرکنندگان مصنوعات فلزات گرانبها و امکان رفع تعهد ارزی، تصریح کرد: وفق بند الف ماده ۶ آییننامه ورود و صدور فلزات گرانبها، اشخاص حقیقی و حقوقی صادرکننده مکلف هستند در قبال صدور مصنوعات گرانبها نزد بانک مرکزی تعهد سپاری کنند.
نادری تصریح کرد: صادرکنندگان مخیر خواهند بود تعهدات مربوط را با ورود معوض فلزات مذکور به صورت شمش استاندارد و یا ذوب شده خام به همان نسبت و میزان و یا فروش ارز حاصل از صادرات به موسسات اعتباری یا صرافیهای دارای مجوز از بانک مرکزی تسویه کنند.
اصغرخودسیانی، معاون گمرک اصفهان نیز در این جلسه گفت: طبق قانون، شمش طلا و نقره از حقوق ورودی و مالیات ارزش افزوده معاف است. وی از افزایش آمار صادرات فلزات گرانبهای شش ماهه اول استان نسبت به کل سال ۹۷ خبر داد و گفت: این میزان از ۱۰۲ کیلو در سال ۹۷ به بیش از ۱۴۰کیلو در نیمه اول سال جاری رسیده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از اتاق بازرگانی اصفهان، محسن طلائی مینائی، رئیس انجمن طلا نیز در این جلسه، گفت: با توجه به قوانین اداره استاندارد در خصوص اعطای کد استاندارد به کارگاههای تولیدی لازم است اعضای تولیدکننده و صادرکننده این انجمن نیز با ارایه معرفی نامه از شرایط دریافت کد استاندارد برخوردار شوند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان هدف از تشکیل میز طلا را طرح و پیگیری مشکلات و موانع گروههای هدف بیان کرد و افزود: با وجود ظرفیت های موجود در شورای گفتگو و قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار میتوان به پیگیری مشکلات تولیدکنندگان و حتی اصلاح قوانین دست و پاگیر پرداخت.
ولی اله هادیان بیان مشکلات صادرکنندگان در میزهای استان اصفهان را در تسهیل روند توسعه صادرات کالاهای غیر نفتی موثر دانست.
انتهای پیام