انتقاد نماینده مردم دلفان از عدم پرداخت خسارات کشاورزان سیل‌زده

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۸ ماه از سیل لرستان می‌گذرد و هنوز اقدام جدی برای پرداخت خسارت کشاورزان و دامداران نشده است.

به گزارش ایسنا، علی رستمیان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: این روزها از مذاکره با آمریکا و تصویب FATF  صبحت می ‌شود. مقام معظم رهبری صراحتا گفته‌اند که مذاکره با آمریکا در هیچ سطحی انجام نخواهد شد. با عنایت به این که در قانون اساسی، مقام معظم رهبری به عنوان مسئول سیاست گذاری‌های کلان در جمهوری اسلامی است هر سخنی خارج از این نص صریح یک اقدام ابتر و ناصواب است. همچنین تجربه‌های دوره ترامپ نشان داده است که آمریکا در هیچ زمینه‌ای قابل اعتماد نیست و ما باید به توانمندی‌های ملی خود متکی باشیم.

نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس شورای اسلامی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خاطر مشارکت در مخاطراتی همچون سیل و زلزله و توقیف کشتی انگلیسی تشکر کرد.

وی همچنین از اقدامات دستگاه قضا تشکر کرد و گفت: انتظار می‌رود این اقدامات امید بخش تدوام داشته باشد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: مهمترین سرفصل برنامه کاری شما هنگام رای اعتماد رسیدگی به راه‌های روستایی کشور بود شرم آور است که بعد از ۴۰ سال از عمر پربرکت انقلاب در حوزه انتخابیه دلفان و سلسله هنوز جاده روستایی مالرو وجود دارد و با اندک بارندگی امکان رفت و آمد از مردم سلب می‌شود. شما در دوران پساسیل برای لرستان چکار کردید؟

رستمیان ضمن انتقاد از عملکرد دولت در زمینه رفع مشکل بیکاری خطاب به رئیس جمهور گفت: قریب ۶ سال از دولت می‌گذرد و از اشتغال و برنامه ۹۰ روزه دولت برای رفع بیکاری جوانان خبری نیست. این روزها حال مردم خوش نیست. سفره مردم روز به روز کوچکتر می‌شود. خبری از تخصیص ۱۴ هزار میلیارد دلار ارز دولتی برای کالاهای اساسی مردم نیست. دلار با ارز ۴۲۰۰ تومانی از کشور خارج شد اما کالاهای خریداری شده یا اصلا وارد نمی‌شود و یا با قیمت آزاد در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس شورای اسلامی در پایان نطق خود خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: بعد از گذشت ۸ ماه از سیل لرستان هنوز اقدام جدی برای پرداخت خسارت کشاورزان و دامداران نشده است. قیمت خرید گندم داخلی ۲۲۰۰ تومان منظور شده است این در حالی است که قیمت جهانی گندم با محاسبه هزینه حمل و نقل ۳ الی ۴ هزار تومان است. همچین ادوات کشاورزی بیش از ۲۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. سالانه ۱۲ هزار میلیون تن گندم در کشور تولید می‌شود و کشاورزان مبلغی معادل ۲۰ هزار میلیارد تومان به دولت یارانه می دهند. جایگاه حمایتی وزارت خانه جهاد کشاورزی از کشاورزان کجاست؟

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98082113466
  • خبرنگار : 71620