به گزارش ایسنا، اسدالله عباسی در حاشیه آغاز به کار ستاد ثبت اموال و دارایی نمایندگان در مجلس در جمع خبرنگاران گفت: از قوه قضاییه و به ویژه رئیس قوه تشکر میکنم که تعامل و همکاری خوبی با مجلس در راه اندازی سامانه ثبت احوال و دارایی مسئولان داشتند.
وی افزود: طرح ثبت اموال و دارایی مسئولان در مجلس به تصویب رسید و مراجع قضایی هم این مصوبه را ابلاغ کردند و نمایندگان مجلس همانطور که از ابتدا اعلام کرده بودند اموال و دارایی خود را در سامانه مذکور ثبت میکنند از امروز اموال خود را در این سامانه ثبت کردند.
عباسی خاطر نشان کرد: حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر از مسئولان مشمول قانون ثبت اموال و دارایی میشوند. هر کسی که از تاریخ ۲۳ دی ۹۴ مسئولیتی گرفته است شامل این قانون است و موظف است اموال و دارایی خود را در این سامانه ثبت کند.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس اضافه کرد: از آنجایی که در سال آخر مجلس هستیم ابتدا اموال و داراییهای خود در سال ورودیمان به مجلس را ثبت میکنیم و سپس در ۷ خرداد سال ۹۹ یعنی زمان پایان مجلس دهم یک بار دیگر اموال و دارایی خود را در این سامانه ثبت کرده و به قوه قضاییه اعلام میکنیم.
وی یاد آور شد: من و جمعی از نمایندگان در حال حاضر کد ثنا را دریافت کردیم و اموال و دارایی خود و خانوادهمان را ثبت و به قوه قضاییه اعلام میکنیم که شامل اموال منقول و غیر منقول، حقوق و داراییها، اوراق بهادار، منبع درآمد مستمر و دیگر مواردی است که در قانون ذکر شده است.
عباسی همچنین گفت: امیدواریم با ثبت اموال و دارایی مسئولان، مردم، اعتماد بیشتری به مسئولان خود داشته باشند و قوه قضاییه داراییهای مسئولان را تحت نظارت خود قرار دهد و قطعا این موضوع منجر به پیشگیری از برخی جرائم و شبهات دربارهی اموال و دارایی مسئولان میشود. از طریق این سامانه قوه قضاییه صفر تا صد اموال مسئولان را رصد میکند.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس همچنین در پایان گفت: ستاد ثبت اموال و دارایی نمایندگان تا پایان آبان ماه در مجلس مستقر خواهد ماند اما از آنجایی که هفته آینده نمایندگان بر سرکشی به حوزههای انتخابیه خود میروند پیشنهاد میدهیم هر چه سریعتر کد ثنا را دریافت کرده و سپس اموال و داراییهای خود را در این سامانه به ثبت برساند.
انتهای پیام