به گزارش ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد در ادامه نوشت: «تیمی که فصل را سردرگم و با مشکلات بسیار آغاز کرده بود هفته به هفته بیشتر به بلوغ تاکتیکی رسید و سر آخر به تیمی قابل تحسین با فوتبالی روان و تهاجمی تبدیل شد. آن قدر قابل تحسین که حتی علی پروین اسطوره رقیب هم به تمجید از آن پرداخت. استراماچونی که همان هفتههای اول و به بهانه یک مترجم کنفرانس مطبوعاتیاش را به محل آتشبازی تبدیل کرده بود چنان سفت و سخت بر تیمش گرفت و آن قدر آبیها را شلاق زد تا بالاخره تیم آشفته منصوریان و شفر به نظمی قابل تامل رسید.
باخت در داربی هم تمرکز تیم مرد مغرور ایتالیایی را به هم نزد تا تیمش مثل ققنوسی که از خاکستر برمیخیزد از دل آن شکست عبور کند و اوج بگیرد. نتیجه، هفت برد پیاپی در لیگ و حذفی بود آن هم مقابل تیمهایی که بعضا بهعنوان مدعیان قهرمانی لیگ برتر از آنها یاد میشود. حالا اما این تیم پرنشاط که بارقههای امید را در دل آبیها زنده کرده ناگهان به ورطه اعتصاب و تعطیلی و چالش افتاده است. اعتصاب بعد از تهدید سرمربی به استعفا و همراهی کاپیتان برای حمله به باشگاه. اسم رمز اعتصاب مثل اتفاقاتی از این دست که در فوتبال ایران باب شده «پول» است. تقابل خانوادگی اما وقتی بیشتر خود را نشان داد که یکی از معاونان باشگاه مصاحبه کرد و از برخی دریافتیها توسط بازیکنان تیم گفت و حتی لیستی از آن را اعلام کرد: «پرداختیهایی که به بازیکنان داخلی که پارسال هم عضو تیم بودند، صورت گرفته، تمامی آنها حدود ۹۰ درصد قرارداد فصل گذشتهشان را دریافت کردند.از قراردادهای امسال، کمترین درصد پرداختی به بازیکنان حدود ۸ درصد بوده و بیشترین هم حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد پرداختی داشتیم.»
البته او وعده پرداختی بیشتر در آیندهای نزدیکتر را میدهد: «باشگاه تصمیم دارد که در اولین فرصت، درصد پرداختی تمامی بازیکنان را یکسان کند و به حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد برساند. این اتفاقی است که تا پیش از بازی با نساجی انشاءالله رخ خواهد داد، مدیرعامل و تمامی اعضای هیاتمدیره با جدیت کامل در تلاش برای حل مشکلات اقتصادی باشگاه هستند. تمامی ارقامی که اعلام شد، به این منزله نیست که باشگاه در تعهدات خود نسبت به اعضای تیم درست عمل کرده، نه اینطور نیست. ما از نظر قانونی تعهداتی نسبت به آنها داریم که باید انجام بدهیم اما در این شرایط سخت اقتصادی در حال تلاش هستیم تا مشکلات را برطرف کنیم.»
اما بازیکنان استقلال که روایتی دیگر و متفاوت از این داستان را گفته بودند وعده معاون باشگاه را جدی نگرفتند و تمرین روز شنبه تعطیل شد. این اعتصاب اگرچه یک روز بیشتر ادامه نیافت اما هشدار بازیکنان و زنگ خطر آنها برای باشگاه بود. خصوصا فتحی که خیلی مواقع در تمرینات این تیم حاضر میشد این بار که باید میآمد نیامد تا خود را در معرض اعتراضها قرار ندهد. استراماچونی در حالی که از سوی باشگاه و در محافل غیر رسمی گفته میشود ۲۰۰ هزار دلار از قراردادش را گرفته هم تمام قد در کنار بازیکنانش ایستاد و پشت باشگاه را خالی کرد. شاید برای اتخاذ این تاکتیک نباید هم از او خرده گرفت. این بازیکنان هستند که برای او در زمین بازی میکنند و تیمش را میسازند و همداستانی با آنها میتواند نفوذ او در قلب بازیکنانش را هم بیشتر کند. دامنه این اتفاقات اما خیلی زود از سطح باشگاه فراتر رفت. در شبکههای اجتماعی و کانالهای هواداری فتحی نقش «بد من» آبیها را گرفت و کامنتها علیه او تند و تندتر شد.
یک خبرگزاری هم از تجمع هواداران این باشگاه مقابل مجلس شورای اسلامی خبر داد. گزارش آنها را عینا بخوانید: «تعدادی از هواداران تیم فوتبال استقلال با حضور در مقابل درب مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به وضعیت این باشگاه شدند. این تعداد از هواداران استقلال که حدود ۵۰ نفر بودند خواستار رسیدگی به وضعیت مدیریت در این باشگاه شده و برخی از آنها با در دست داشتن پلاکارد و نوشتههایی اعتراض خود را به شیوه مدیریت در استقلال نشان دادند. این هواداران از چند روز قبل در فضای مجازی برنامهریزی برای حضور در مقابل مجلس را انجام دادند. البته این افراد بلافاصله توسط مسئولان مربوطه حاضر در مقابل مجلس شورای اسلامی متفرق شده و فعلا محل را ترک کردند.»
باید دید تیم که در زمین هماهنگ و بیرون از آن آشفته حال است میتواند همچون داربی این بحران را هم به سلامت پشت سر بگذارد؟»
انتهای پیام