حشمتالله عسگری در جلسه بررسی مسائل و موراد پیرامون منطقه ویژه اقتصادی گرمسار اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی گرمسار یکی از مناطق ویژه استان است که ظرفیتهای بسیار زیادی دارد .
وی با اشاره به لزوم جذب سرمایهگذاران برای ایجاد و فعالسازی این منطقه ویژه افزود: مدیریت جهادی و مسئولانه در حوزه جذب سرمایه گذار و پیگیری احداث و راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی، نیاز ضروری و اصلی این منطقه ویژه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با اشاره به بهبود نسبی فضای تولید در این استان خاطرنشان کرد: صدور پروانهها در شهرکهای صنعتی استان در ۶ ماه گذشته رشد بسیار مطلوبی داشته و مناطق ویژه اقتصادی استان نیز باید با الگوبرداری از این مهم زمینه جذب سرمایهگذاران بیشتری را فراهم کنند.
وی ادامه داد: تحقق این مهم نیازمند تلاش و جدیت بیشتر و اقدامات مطلوب در حوزههای مختلف شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران توسط مدیریت مناطق ویژه اقتصادی است.
عسگری با اشاره به موقعیت ممتاز منطقه ویژه اقتصادی گرمسار گفت: رشد مشهود اقدامات و پیشرفت فیزیکی در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار یکی از توقعات اصلی ما در استان است.
وی بر ضرورت تسریع در ایجاد زیرساختها در این منطقه ویژه تاکید و تصریح کرد: استفاده از روشهای نوین و جدید و بهرهگیری از تفاهمهای دوجانبه با واحدهای تولیدی و صنعتی، می تواند راهکاری مناسب برای توسعه و پیشرفت زیرساختها در این منطقه ویژه باشد.
وی خواستار یک بخش ویژه با هدف جذب سرمایه گذار در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار شد و گفت: پیشنهاد میشود که این بخش ویژه راهاندازی و هرچه سریعتر فعال شود.
معاون استاندار سمنان بر لزوم تعیین بازه زمانی برای راهاندازی واحدها از سوی سرمایهگذاران متقاضی تاکید کرد و گفت: در بحث عقد قراردادها با متقاضیان راهاندازی واحدهای تولیدی و صنعتی در این منطقه ویژه اقتصادی، زمانبندی مقولههای مختلف تحویل زمین، آغاز عملیات اجرایی و افتتاح و بهره برداری از واحد تعیین و مشخص شود.
بررسی مشکلات منطقه ویژه اقتصادی دامغان
حشمتالله عسگری همچنین در جلسه بررسی مسائل و موراد پیرامون منطقه ویژه اقتصادی دامغان اظهار کرد: ارائه برنامه های مدون، جامع و عملیاتی و تخصیص آورده مالی و سرمایه جهت فرآهم سازی و تکمیل زیرساختها در منطقه ویژه اقتصادی دامغان از سوی هیئت مدیره آن، یکی از الزامات اصلی و ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ادامه داد: مدیریت منطقه ویژه دامغان باید زیرساختهای اولیه و از جمله آب، گاز و برق را حضور سرمایه گذاران و راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی، فرآهم کند.
وی بر لزوم پیگیری تصویب طرح جامع این منطقه تاکید و تصریح کرد: پس از تصویب طرح جامع این منطقه ویژه اقتصادی، می توان از روشهای مختلف و در قالب تفاهمنامه با واحدهای متقاضی سرمایه گذاری در این منطقه، برای توسعه و تقویت زیرساختها و راه اندازی فازهای بعدی، بهره برد.
وی خواستار ارائه برنامه عملیاتی زمانبندی شده در خصوص فازهای مختلف راهاندازی، تکمیل و تجهیز منطقه ویژه اقتصادی دامغان شد و گفت: باید تسریع در اقدامات در حوزه های مختلف تصویب طرح جامع، ارائه برنامه عملیاتی زمانبندی شده، فرآهم سازی زیرساختها و جذب سرمایه گذاران، در دستور کار قرار گیرد.
عسگری با بیان اینکه در اعتبارات استانی سال آینده به مناطق ویژه اقتصادی توجه ویژه خواهد شد گفت: البته این مناطق در خصوص تکمیل، تجهیز و تقویت زیرساختها، نیاز به حمایت و توجه از طریق تخصیص اعتبارات ملی دارند که این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
انتهای پیام