مجتبی دانشور در گفتوگو با ایسنا، در مورد اجرای طرح شهردار مدرسه با بیان این که طرح شهردار مدرسه یکی از قدیمی ترین طرحهای حوزه اجتماعی است که قدمت آن به 25 سال قبل برمیگردد، گفت: تاکنون 20 دوره این طرح اجرایی شده و حالا در آستانه اجرای بیست و یکمین دوره طرح شهردار مدرسه هستیم.
وی با بیان این که این طرح در مناطق بیست و دو گانه و در مقطع متوسطه اول اجرا میشود، ادامه داد: در هر منطقه 20 مدرسه مشمول اجرای این طرح هستند که در مجموع این طرح در 440 مدرسه اجرایی میشود، البته فرآیند ثبت نام و تبلیغات آغاز شده است و روز دوشنبه 20 آبان ماه انتخابات بیست و یکمین دوره طرح شهردار مدرسه به صورت همزمان در 440 مدرسه برگزار میشود.
مدیر کل آموزش شهروندی شهرداری تهران با بیان این که هدف اصلی ما از اجرای این طرح این است که بتوانیم از ظرفیت دانش آموزان در حوزه آموزش شهروندی استفاده کنیم، تصریح کرد: امسال برای شهردار مدرسه وظایف بیشتری را در نظر گرفته و میتوانیم بگوئیم وظایف شهردار مدرسه در حوزه شناسایی و اولویت بندی مسائل مدرسه در بخشهای رفاهی، خدماتی ، آموزشی و غیره، جلب مشارکت دانش آموزان، برنامه ریزی برای مقابله با حوادث غیر مترقبه، دریافت نظر دیگر دانش آموزان برای حل مشکلات است که علاوه بر این شهردار مدرسه تا شعاع 500 متری مدرسه نیز میتواند مشکلات را احصا و آن را با شهردار ناحیه یا منطقه در میان بگذارد.
دانشور با بیان این که شهردار مدرسه از طریق فرمهایی، مشکلات را به شهردار منطقه اعلام میکند گفت: شهردار مدرسه میبایست 8 نفر را به عنوان معاونین انتخاب کند و معاونین خدمات رفاهی، همیاری تحصیلی، مشارکت محله، برنامه ریزی ، خدمات ترافیکی و عمرانی، ایمنی و ورزش به شهر دار مدرسه کمک میکنند. ضمن این که امسال در نظر داریم نقش معاونین و شهردار مدرسه را پر رنگ تر کنیم.
مدیر کل آموزش شهروندی شهرداری تهران با بیان این که با برگزاری کارگاههای آموزشی میتوان از ظرفیت شهرداران مدارس استفاده کرد اظهار کرد: مدارس میتوانند به عنوان همیار شهرداری در حوزههای مختلف کمک کنند.
وی با بیان این که امسال برنامههای محتوایی خوبی برای شهرداران مدارس خواهیم داشت، گفت: در چهار حوزه پسماند، حمل و نقل، مشارکت شهروندی و آشنایی با تکالیف و حقوق، میتوان در مدارس کارگاههای آموزشی برگزار کرد و شهردار مدرسه نیز میتواند تکمیل کننده برنامههای آموزش شهروندی باشد.
انتهای پیام