محسن جعفرینژادبسطامی با بیان این مطلب در جلسه ای با جمعی از فعالان گردشگری و محیط زیست همدان، اظهار کرد: بین توسعه درخور و پایدار جوامع و صنعت گردشگری همبستگی بسیار نزدیکی وجود دارد. هتل ها به عنوان شالوده مهم صنعت گردشگری هستند و صنعت هتل در پی حفاظت محیط زیست و استفاده معقول از منابع است و طیف هتلداران و فعالان گردشگری می توانند معرف خوبی برای محیط زیست باشند.
وی اضافه کرد: بازیافت، حفاظت از انرژی، بسته های پیشنهادی سبز برای رویدادها، پاک کننده های سبز، فرش های بازیافتی، بام های سبز، تولید کمپوست، استفاده از سبزیجات ارگانیک برای رستوران، لوازم با رده انرژی A، استفاده از انرژی خورشیدی و سبز برای تأمین برق مصرفی و سایر اقدامات مطابق با دستور العمل هتل های سبز می تواند امر تأثیرگذاری برای استقرار مدیریت سبز باشد که به بهبود عملکرد کمک می کند.
جعفرینژادبسطامی با تأکید بر ضرورت نهادینه سازی گردشگری پاک در استان همدان بیان کرد: ارزش گذاری اقتصادی محیط زیست و توجه به مقوله اقتصاد سبز در پیاده سازی اهداف کلان محیط زیست موثر است که پیش زمینه آن را ارزش گذاری اجتماعی می سازد.
وی با بیان اینکه هنوز مرحله ارزش گذاری اجتماعی محیط زیست در کشور انجام نگرفته است، افزود: تا زمانی که تک تک افراد جامعه به جمع بندی برای حفظ محیط زیست نرسیده اند، نمی توانیم از سیاست گذاران چیزی بخواهیم که به آن عمل نمی کنیم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه همدان دارای ظرفیت های گردشگری و حمایت استانی در این زمینه است، خاطرنشان کرد: این استان می تواند پایلوت گردشگری پاک در کشور باشد و برای این مهم لازم است از نگاه گردشگری پاک، گردشگری همدان را تعریف کنیم.
انتهای پیام