/استقلال ایران در گرو استکبارستیزی و مقاومت اسلامی/

رجایی‌فر: اشغال سفارت انگلیس در چارچوب پروژه نفوذ بود/ همچنان در انقلاب دوم هستیم

یک دانشجوی پیرو خط امام(ره) گفت: از نظر من اقدام دانشجویان در اشغال سفارت انگلیس در چارچوب پروژه نفوذ و زمینه‌سازی برای خارج کردن آمریکا از سیبل اصلی دشمن ایران بود.

به گزارش ایسنا، فروز رجایی‌فر در نشست خبری "استقلال ایران در گرو استکبارستیزی و مقاومت اسلامی" که صبح یکشنبه برگزار شد، گفت: چندین سال است در این مناسبات شرکت نمی‌کنم به دلیل مذاکرات با آمریکا که انجام می‌شد و من از مخالفان سرسخت مذاکره بودم اما به دستور و اذن خانم مصطفوی در اینجا حاضر شدم.

وی ادامه داد: نسل جوان و جدید هر چند که سابقه ذهنی از تحولات سال‌های 57 و 58 و اشغال سفارت آمریکا ندارند اما به لحاظ حضور ایران آشنایی دارند و خوشبختانه هنوز از حاضران در آن واقعه هستند کسانی که خاطرات و تاریخ را مرور کنند.

رجایی فر خاطرنشان کرد: وقتی لانه جاسوسی اشغال شد روزنامه 15 آبان متن سخنرانی امام(ره) را چاپ کرده و می گوید در روز 14 آبان درباره واقعه اشغال صحبت کردند و اینکه برخی می‌گویند امام چند روز بعد در این باره صحبت کردند درست نیست.

وی با اشاره به اهمیت نگاه امام به انقلاب اسلامی از این منظر که معتقد بودند، انقلاب ما شبیه بعثت رسول اکرم است، گفت: وقتی بعثت انجام شد شیطان گفت که کار برای ما مشکل شد و امام مقایسه کردند و گفتند که با انقلاب کار برای شیطان های بزرگ (کشورهای استعمارگر) سخت شد.

وی با اشاره به تاثیر انقلاب بر منطقه به ویژه بعد از انقلاب دوم و تسخیر لانه جاسوسی گفت: در سطح منطقه انقلاب منافع و موقعیت‌های خوبی برای جبهه مقاومت رقم زده است و کشورهای زیادی به این جبهه در این چهل سال پیوستند.

این فعال دانشجویی انقلاب اسلامی تصریح کرد: درباره پروژه سوریه شاهد هستیم که ایران با کمک ملت‌ها و دولت‌های جبهه مقاومت نقشه دشمنان را ناکام گذاشته است.

وی در ادامه اظهار کرد: برخی فکر می‌کنند مثلا با اشغال سفارت انگلیس انقلاب سوم رقم می‌خورد. اما این آدرس غلط دادن است. ما همچنان در انقلاب دوم و مقابله با استکبار آمریکا هستیم. انگلیس ذیل سیاست ها و منافع آمریکا تعریف می شود. باید تاکید کنم که انقلاب دوم میراث دانشجویان نیست که کسی بخواهد از آن تبری بجوید یا خیر. از وقتی امام از آن حمایت کرد از سطح دانشجویی به سطح ملی ارتقا یافت به علاوه اینکه بعدها به سطح منطقه رسید و در مقابله با نظام استکبار تعریف شد.

این دانشجوی پیرو خط امام با انتقاد از مذاکرات کشور با آمریکا در سال های اخیر گفت: باید علت اینکه چرا مذاکره شد را تببین کنیم تا یک مقدار از این التهاب‌ها که در بین جوانان نسبت به این تصمیم وجود دارد، کم شود. ما به عنوان عضوی از انقلاب دوم و جبهه مقاومت پای کار مبارزه با استکبار جهانی هستیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تلاش دانشجویان برای اشغال سفارت انگلیس موفق نبود؟ گفت: من آن اقدام را در چارچوب پروژه نفوذ می بینم. دانشجویان در آن واقعه به نظر دنبال کارهای بزرگی بودند مثل تسخیر لانه جاسوسی، در حالی که آنها هم به سهم خو  کار بزرگی از جمله عدالت خواهی را دنبال می کردند.

رجایی فر ادامه داد: نحوه اشغال و اعتراض دانشجویان در بحث سفارت انگلیس بسیار غلط بود. اینها از پیش هیات‌های مذهبی را دعوت کردند و شاید با حمایت سفارت این اتفاق افتاد. اما ما کمترین صدمه ای به اموال در سفارت آمریکا نزدیم اما شاهد بویم که در آن حرکت چه خساراتی وارد شد.

وی گفت: معتقدم دولت نهم و دهم در آن مقطع تلاش داشت که با آمریکا مذاکره کند. آنها قصد داشتند تا در آذر 87 سفارت آمریکا مجدد در جای سابقش راه اندازی شود.

این فعال دانشجویی سابق گفت اسناد من محرمانه نیست و اسناد خبری است در این اسناد است که بنا بوده اول خط نیویورک برقرار شود و غیره. استنباط من این است که قرار بود آمریکا از سیبل دشمن اصلی ایران خارج شود و یک جانشین برای آن پیدا کنیم لذا سمت انگلیس رفتند. پروژه نفوذ هیچ وقت چهره واقعی خود را نشان نمی دهد و با زبان و لباس و چهره معمول خود را نشان می دهد. در هشت سال دولت احمدی نژاد تلاش شد با آمریکا مذاکره شود و نامه نگاری ها شد و آن تلاش ها پشت صحنه هایی داشت که بازگشایی سفارت آمریکا یکی از آنها بود اما خوشبختانه با ورود رهبری این کار متوقف شد.

رجایی فر اظهار کرد: همان شب اول اشغال سفارت انگلیس به من زنگ زدند گفتند بیا سخنرانی کن و من گفتم کارتان اشتباه است. شما روزی این کار را کردید که مصوبه کاهش تنش با انگلیس را مجلس داشته است در حالی که در فضای نبود قانون آن اقدام را شکل دادیم. اقدام دانشجویان در رابطه با سفارت انگلیس حمایت رهبری هم نداشت و شاید همین مساله باعث سرخوردگی دانشجویان شد در حالی که اساسا این کار غلط و بی جا بود ولی دانشجویان به نوع عمل و آثار اقدامشان توجه نداشتند و مقایسه این مساله میان امام و رهبری هم اشتباه بود.

وی درباره انتقادها نسبت به نپرداختن به موضوع تسخیر لانه جاسوسی به لحاظ فرهنگی  هم  گفت: از آقای ضرغامی که از بچه‌های خط امام بودند از ایشان بپرسید چرا یک مستند منسجم و فیلم مناسب درباره تسخیر لانه در زمان مسئولیت شان ساخته نشد. تنها سریال خوبی که در این زمینه می شناسم سریال "یک مشت پر عقاب" بوده است.

رجایی فر اظهار کرد: رژیم اسراییل در پرچمش پیش بینی کرده که بین دو رود فرات و نیل قرار گیرد اما با توجه به تغییر ماهیت مردم فلسطین از سطح ملی به اسلامی، می بینیم که اسرائیل الان به دور خودش دیوار حائل می کشد و این نشان می دهد که اسرائیل مورد تهدید است.

این فعال دانشجویی سابق تاکید کرد: ما بیشتر چیزهایی را که می توانستیم گفتیم و آنها که نگفتیم شاید هنوز هم نباید گفت. مثلا اقدام و تخطی دانشجویی و یا نفوذ او. معتقدم هنوز همان خاطرات و مشاهدات اگر جمع و ضبط شود حرف های تازه زیادی وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به نقش زنان که از 400 دانشجو 100 تن آنها زن بودند گفت: امام نگفتند که خانم‌ها بعد از اشغال بروند خانه و آقایان کار را ادامه دهند در حالی که امروز می بینیم نقش خانم ها در فعالیت‌های تشکلی و دانشجویی مهم کمرنگ است. ما حرف ناگفتنی از واقعه لانه  نداریم به نظر می آید بیشتر باید به همان مطالب گفته شده از ابعاد مختلف نگاه کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98081206657
  • خبرنگار : 71049