فتح اله بیات در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار نیازمند شناسایی رشتههای پر تقاضا در بازار کار و تربیت دانشجویان بر مبنای این رشتهها هستیم.
وی افزود: بسیاری از جوانان تحصیل کرده که دارای مدرک دانشگاهی هستند یا تخصصی گرفتهاند انتظار دارند برایشان کار ایجاد شود و ما نمیتوانیم تنها به دانشگاه رفتن آنها فکر کنیم و بازار کاری برایشان متصور نباشیم.
این فعال حوزه کار با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای آینده شغلی جوانان گفت: آموزش و پرورش و وزارت علوم باید بنشینند در مورد آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان و دانشجویان به همفکری برسند و جوانان را به سمت نیازهای بازار سوق دهند.
بیات در پایان تشکیل و راهاندازی کارگاههای آموزشی برای شناسایی فضای کسب و کار و ارائه آموزشهای منطبق با نیاز بازار به دانشجویان را خواستار شد.
به گزارش ایسنا، بر اساس آمارها بیش از سه میلیون بیکار در کشور وجود دارد و سالانه ۸۰۰ هزار نفر نیروی متقاضی کار جدید به این آمار افزوده و وارد بازار کار میشوند که بر این اساس فراهم کردن فرصتهای شغلی مناسب برای جوانان جویای کار و تحصیلکردگان دانشگاهی امری ضروری به شمار میرود.
انتهای پیام