به گزارش ایسنا، احمد سجادی گفت: برای دفتر اجتماعی استانداری هشت محور فعالیت فوقالعاده تعریف کردهایم که یکی از این محورها هنر است. یکی از برنامههای این محور نمایشگاه کتاب بود که تقریبا هشتاد درصد هزینههای آن توسط استانداری پرداخت شد و اداره کل ارشاد استان آن را برگزار کرد.
سجادی افزود: در نظر داریم برنامههای فوقالعاده را برون سپاری کنیم. برگزاری این نشست توسط بنیاد ایران شناسی نیز در همین راستا بوده است. بنیاد ایران شناسی از این پس دبیرخانه اینگونه نشستهاست و ما قصد داریم امسال نشست با شاعران را نیز در کارنامه خود ثبت کنیم.
سجادی ادامه داد: قصد داریم ۱۳ برنامه جهت بزرگداشت مفاخر استان برگزار کنیم که اولین آنها بزرگداشت پروفسور قوام زاده در هجدهم همین ماه است.
سجادی اظهار کرد: در سه ماهی که این مسئولیت را برعهده داشتهام، دو نقطه ضعف بزرگ را مشاهده کردهام. یکی پراکنده کاری و دیگری عدم مشارکت بین دستگاهی و همینطور عدم همکاری میان مردم و مسئولان.
علی اصغر میرزایی رئیس بنیاد ایران شناسی استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: ارتباط با نویسندگان چند دهه است که به تاخیر افتاده بود و دستگاهها و ایضا نویسندگان تلاش چندانی برای برگزاری چنین نشستی نکرده بودند. این نشست یک نشست تکراری و از جنس آن نشستهایی که سیاسیون برگزار میکنند تا کلاهی از این نمد برای خود بدوزند، نیست. هدف ما از برگزاری این نشست این است که نویسندگان و پژوهشگران نظرات خود را به گوش مسئولان برسانند و انتظار داریم سخنرانان تنگناها و دغدغهها را بیان کنند.
وی ادامه داد: بنیاد ایران شناسی یک بنیاد پژوهشی با شخصیت حقوقی، زیر نظر نهاد ریاست جمهوری است. ریاست بنیاد هر چهار سال یکبار توسط رئیس جمهور وقت تعیین میشود. پژوهشهای این بنیاد هر موضوعی در زمینههای اخلاق، آداب و رسوم و عقاید ایران را در برمیگیرد. بنیاد ایران شناسی اراک در سال ۷۸ تاسیس شد.