به گزارش ایسنا، موسی خلیلاللهی در دیدار رئیس قوه قضائیه با قضات و همکاران دستگاه قضایی استان اظهار کرد: تبریز در کارنامه درخشان خود، وقایع بسیاری را دارد و در سال ۸۸ نیز اولین دیگری خلق کرد و تبریزیها در مقابله با فتنهگران به میدان آمده و حماسه آفریدند.
وی با اشاره به اقدامات دادگستری استان در مبارزه با مظاهر مختلف فساد به ویژه مفاسد اقتصادی، گفت: با توجه به مطالبه مردم در راستای مبارزه با فساد و تاکیدات رییس قوه قضائیه، دادگستری استان در این رابطه بطور جدی ورود کرده و مجتمع ویژهای را برای بررسی پروندههای مفاسد اقتصادی اختصاص داده است.
وی در این خصوص افزود: تا کنون ۴۷ پرونده در حوزه اخلال در نظام اقتصادی، ارتشا، اختلاس، قاچاق حرفهای ارز و... تشکیل دادهایم و در این راستا برای ۴۰ نفر محکومیت صادر کرده و بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان به بیتالمال اعاده شده است، در مجموع نیز متهمان به بیش از ۱۰۰ سال حبس محکوم شدند.
وی در رابطه با اقدامات دادگستری استان در راستای حمایت از تولید و اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: با پیگیریهای جدی دستگاه قضا از تعطیلی چندین واحد مهم اقتصادی همچون "شرکت تبریز کف، رخش خودرو، ماشین آلات تراکتورسازی تبریز، سراب بافت و..." جلوگیری و از بیکاری ۱۴۶۰ کارگر ممانعت شده است.
خلیلاللهی با بیان اینکه دادگستری استان در راستای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی اقدامات متعدی را انجام داده است، گفت: اعاده ۱۹ هکتار از بهترین اراضی و همچنین ۱۵ هکتار از اراضی تبریز، اعاده ۹۱ هکتار از اراضی بناب، پیگیری و صدور سند به یکی از پلاکهای مهم در مراغه به مساحت ۱۶۴ هکتار، اجرای طرح قرآنی شفا و غدیر در زندان مرکزی تبریز و شرکت بیش از ۱۸۰۰ زندانی در این طرحها، رفع آلودگیهای مربوط به سوخت مازوت در نیروگاه حرارتی تبریز و بناب، آزادسازی حریم و بستر رودخانهها و... از جمله اقدامات بوده است.
وی افزود: طی شش ماه اول سال جاری، تعداد ۴۶۷ حلقه چاه مسدود و ۲۲ کیلومتر از حریم رودخانه ها آزاد شده و همچنین تعداد پروندههای مسن استان نیز تا پایان مهر ۹۸ به ۱۵۲ فقره کاهش یافته است.
وی در خاتمه گفت: احداث مجتمع ویژه خانواده در تبریز و همچنین احداث مجتمع خدماتی، رفاهی، فرهنگی و ورزشی برای همکاران دستگاه قضایی از جمله نیازمندیهای دادگستری استان است.
انتهای پیام