به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز، برخی از کشورها با توجه به شاخصهای موجود، رتبههای برتر جهان در زمینه آموزش را دارند. که در ذیل به چند مورد اشاره شده است.
ایالات متحده
بیش از 1.18 میلیون دانشجوی بین المللی در سال 2017 در ایالات متحده آمریکا تحصیل میکردند که 77 درصد از آنان آسیایی بودند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، محبوبترین دورهها در این دانشگاهها؛ تجارت و مدیریت، علوم رایانه، مهندسی و ریاضیات و محبوبترین مقصد تحصیلی هم نیویورک، تگزاس و کالیفرنیاست.
مهمترین مورد برجسته در دانشگاههای ایالاتمتحده، تمرکز بر یادگیری پژوهش محور است. محققان همیشه در تلاش هستند تا چیز جدیدی را توسعه دهند. نوآوری و خلاقیت مهمترین عامل موفقیت آنان است.
در ایالات متحده، آزمون، تکلیف و مشارکت منظم در کلاس، برای به دست آوردن نتیجه خوب الزامی است. دانشآموزان تشویق میشوند تا درباره موضوعات مختلف بحث کنند و تمرکز بر ایدهها داشته باشند.
تعداد برندگان جایزه نوبل دانشگاه شیکاگو نشان میدهد که تمرکز دانشگاه به سمت ایدههایی است که در جهان تاثیرگذار باشند.
انگلستان
انگلستان دومین مقصد تحصیلی در جهان است که میزبان بیش از 442 هزار دانشجوی بینالمللی است. بیش از 30 رهبر برجسته جهان، 26 جایزه نوبل، 120 مدالآور المپیک و 26 نخست وزیر انگلیس در دانشگاه آکسفورد تحصیل کردند. دانشگاههای انگلستان بیشترین تعداد فارغ التحصیلان در سراسر جهان را داشته است.
آلمان
این کشور مقصد مطالعه برتر برای غیر انگلیسیزبانان در جهان است. کشور آلمان پس از ایالات متحده و انگلیس به عنوان سومین مقصد مطالعاتی پر طرفدار دنیاست.
آلمان، با داشتن قدیمیترین دانشگاههای جهان، قطب نوآوری و اکتشافات در سطح جهانی محسوب میشود. کشور آلمان 5 درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف آموزش میکند.
کانادا
دانشگاه کانادا نیز به خاطر انجام کارهای تحقیقاتی مؤثر در فهرست دانشگاههای برتر جهان قرار گرفته است.
سوئد
محیط یادگیری و سبک تدریس در کشورهای مختلف متفاوت و در سوئد بسیار متفاوتتر از دیگر کشورهاست. یکی از معتبرترین دانشگاهها در سوئد، دانشگاه لوند است که یکی از بهترین دانشگاهها در ارائه آموزش محسوب میشود. سوئد به عنوان یکی از خلاقترین کشورها در دنیاست که نوآوری و کارآفرینی در آن سرآمد است. در ادامه چند ویژگی این دانشگاه ذکر شده است:
محیط باز و راحت
دانشجویان معمولا در محیط غیررسمی با معلمان در ارتباط هستند و معمولا با نام کوچک باهم ارتباط برقرار میکنند.
دانشجویان به عنوان همکاران کوچکتر مورد احترام قرار میگیرند و عقاید آنان توسط همسالان باتجربهتر ارزیابی و مورد تشویق قرار میگیرد. این رویکرد گفتوگو و همکاری بین دانشجویان و معلمان، فرصتهایی را برای ایجاد ایدهها و نوآوریهای جدید ایجاد میکند.
آموزش با محوریت دانشجو
دانشجویان از نظر آموزشی، حمایت میشوند و اساتید معمولا برای کمک و اطمینان از یادگیری مطالب در دسترس هستند.
محققان بر این باورند که خود دانشجویان میتوانند مهارتهای تفکر انتقادی و تحلیلی، مهارتهای تحقیق، کار گروهی، حل مسئله و مهارتهای رهبری را توسعه دهند.
کلاسهای جهانی
جذب دانشجو از 130 کشور متفاوت باعث شده تا فرهنگهای مختلف در کنار هم قرار گیرند و یک شبکه جهانی ایجاد شود.
سخنرانی
رایج ترین شکل آموزش، سخنرانی در گروه های 25 تا 30 نفره است، حضور در سخنرانیها الزامی است، اما دانشجویان باید مستقل عمل کنند و دانش مورد نیاز در موضوع انتخابی خود را از طریق مطالعه کسب کنند.
کار گروهی
با کارگروهی، مهارتهای حل مسئله و مدیریت در افراد توسعه پیدا میکند. کارگروهی، تجربه یادگیری شبیه سازی شده دنیای واقعی در یک محیط آموزشی است.
انتهای پیام