"مهدی حسینی نژاد" در حاشیه بازدید جمعی از سفرا و رایزن های کشورهای مختلف دنیا در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از صنایع معدنی گل گهر سیرجان گفت: منطقه عمومی گل گهر با ۶ آنومالی و با ذخیره معدنی یک میلیارد و یک صد تن یکی از مناطق بزرگ معدنی سنگ آهن کشور محسوب می شود.
وی ادامه داد: معدن شماره ۳ منطقه گل گهر به شرکت سنک آهن گهر زمین واگذار شده است که این معدن ذخیره ای بالغ بر ۶۰۰ میلیون تن را دارد که یکی از بزرگترین ذخایر معدنی کشور و حتی خاورمیانه است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از دایر بودن زنجیره استخراخ، خردایش (فرآیندی است که طی آن مواد معدنی در مراحل مختلفی از جمله سنگ شکنی و آسیا به محصولی با ابعاد مورد نظر تبدیل می شوند)، فرآوری، گندله سازی آهن اسفنجی و تولید شمش در منطقه عمومی گل گهر خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر در مجتمع گهر زمین سالانه ۱۷ میلیون تن استخراج سنگ آهن، ۱۵ میلیون تن خردایش و ۴ میلیون تن کنسانتره انجام می شود.
وی افزود: خط سوم تولید و کارخانه ۵ میلیون تنی گندله سازی گل گهر در اوایل سال آینده به بهره برداری خواهند رسید و همچنین ۲ کارخانه کنسانتره با ظرفیت ۲ میلیون تن و یک کارخانه گندله سازی با ظرفیت ۵ میلیون تن گندله دیگر نیز در آینده در این منطقه احداث خواهد شد.
حسینی نژاد اضافه کرد: در منطقه عمومی گل گهر بالغ بر ۱۹ هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند که ۶ هزار و ۸۰۰ نفر آنان در شرکت گهرزمین مشغول به کار می باشند.
رییس سازمان صمت شمال استان کرمان از افق ۱۴۰۰ صنایع معدنی استان سخن به میان آورد و گفت: به دنبال آن هستیم که تا سال ۱۴۰۰ میزان تولید کنسانتره استان کرمان را به ۳۲ میلیون تن، گندله ۲۸ میلیون تن، آهن اسفنجی ۱۱ میلیون تن و شمش را به ۱۱ میلیون تن برسانیم که به برخی از این اهداف تقریبا رسیده ایم. گفتنی است که از محل این طرح ها ۱۹ هزار نفر به صورت مستقیم مشغول به کار می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در ۲ یا ۳ هفته آینده کارخانه توسعه آهن جهان فولاد با حضور رییس جمهور افتتاح خواهد شد
حسینی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: در راستای مسئولیت های اجتماعی و حمایت از محیط زیست نیز ۸۰ هکتار فضای سبز با ۱۱۲ گونه گیاهی سازگار با کویر طی ۲ سال گذشته در این منطقه کاشت شده است و برای اولین بار در خاورمیانه ۱۰ هکتار از این فضای سبز بر روی دامپ باطله کاشت شده و همچنین بازیافت پساب کارخانه و انتقال مجدد آن به کارخانه نیز هم اکنون در این منطقه در حال انجام شدن است.
انتهای پیام