مدیرکل کمیته امداد استان سمنان در بازدید از ایسنا عنوان کرد:

راه را اشتباه رفتیم/ بی‌دردها نمی‌توانند گره از فقر باز کنند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان با حضور در خبرگزاری ایسنا ضمن بازدید از این خبرگزاری از وضعیت نگران کننده فقر در جامعه خبر داد و گفت: نگرش ها به فقر و حل مسئله آن باید تخصصی باشد اما ما راه را اشتباه رفتیم.

به گزارش ایسنا-محسن مسعودیان راد با تقدیر از رویکردهای رسانه‌ای خبرگزاری ایسنا در استان، از جهاددانشگاهی و کمیته امداد به عنوان دو نهاد انقلابی برآمده از انقلاب ۵۷ نام برد و اظهار کرد: هر دو این نهادها رویکردی جهادی دارند؛ یکی در حوزه‌های علمی پژوهشی و دیگری در حوزه‌های اجتماعی و حمایتی.
وی با بیان اینکه فرامین امام راحل در خصوص ایجاد نهادهای جدید و از جمله این دو نهاد انقلابی ثمرات و برکات زیادی برای کشور داشته افزود: همکاری بیشتر بین این دو نهاد انقلابی می‌تواند برکات زیادی برای جامعه هدف ما داشته باشد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی استان در حوزه توانمندسازی مددجویان تاکید و تصریح کرد: کمیته امداد امام آمادگی دارد چه در حوزه پژوهشی و آموزشی و چه در مباحث دانش‌بنیان و افکارسنجی و خصوصا در بحث توانمندسازی از توان جهاددانشگاهی استان بهره بگیرد.

وی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد هفت ماهه این نهاد در حوزه اشتغالزایی مددجویان، از عزم جدی این دستگاه حمایتی برای توانمندسازی خانواده‌های تحت‌پوشش خبر داد و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در بخش اشتغالزایی و توامندسازی مهارتی و خصوصا اشتغالزایی روستایی می‌تواند یاری‌گر کمیته امداد در استان باشد.

مسعودیان‌راد بر لزوم تغییر رویکردها به مسئله فقر در کشور تاکید و اظهار کرد: فقر یک بحث کاملا پیچیده و ذوعلتین و چندوجهی است و از همین رو باید با نگاه و رویکردی علمی و تخصصی به آن پرداخته شود.

این مدیر مسوول، آمارها در حوزه فقر در جامعه ایرانی را نگران‌کننده خواند و افزود: آمارها در حوزه افزایش و توسعه فقر در جامعه نگران‌کننده‌تر شده و رصدهای صورت گرفته نشان می‌دهد که چه در حوزه فقر و چه در حوزه‌های سالمندی، ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی،شکاف طبقاتی و...با مشکلات جدی روبرو هستیم.

وی بر لزوم نگرش تخصصی به حوزه فقر تاکید و اضافه کرد: محرومیت‌زدایی و مددکاری یک مسئله کاملا تخصصی است و مسوولان این حوزه باید رویکردی تخصصی به آن داشته باشند از همین رو در انتخاب مدیران این بخش نیز باید به توان علمی، تخصصی و تجربی افراد به عنوان یک اصل مهم توجه ویژه داشت.

مسعودیان راد، ادامه داد: عدم توجه به تخصص گرایی در این حوزه سبب شده که با وجود اینکه حرکت ها و اقدامات ما در این بخش گسترده و شتاب آلود بوده اما دستاوردها چندان زیاد نبوده چرا که راه را اشتباه رفته و در مسیر نادرست حرکت کردیم از همین رو است که اصرار داریم که متولیان محرومیت زدایی دارای توان تخصصی و سبقه علمی و تجربی محرومیت زدایی بوده و خود محرومیت را درک کرده باشند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به لزوم رویکرد تخصصی به حوزه فقر بیان کرد: بی تردید بی دردها نمی توانند به محرومیت زدایی و باز کردن گره فقر در جامعه کمک کنند. باید از نیروهای کارآمد، آشنا به درد محرومان و در عین حال افراد تحصیلکرده این حوزه استفاده کرد.

وی با ابراز خرسندی از توفیقات این نهاد حمایتی در حوزه توانمندسازی و اشتغال مددجویان در چند سال اخیر گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) استان چه در حوزه مشاغل خرد و خانگی و چه در بحث اشتغال روستایی موفقیت‌های بسیار خوبی داشته اسن ضمن اینکه علاوه بر جذب اعتبارات قابل توجهی در این حوزه در هفت ماهه امسال در زمینه اعتبارات تبصره ۱۸ نیز توانسته اعتبارات خوبی جذب و از طریق آن به اشتغال مددجویان در استان کمک کند.

به گزارش ایسنا مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان در این بازدید علاوه بر پاسخگویی به پرسش‌های ایسنا، گزارش کاملی از فعالیت‌های این نهاد در حوزه اشتغال ارائه داده که متن کامل آن شنبه ۱۱ آبان‌ماه در این رسانه منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98080803876
  • خبرنگار :